Wpis z mikrobloga

@PrawyKuba: otóż to, jak jest baza to trzeba to to ociosać. Ego sobie już wynikami podbudowałem, nawet tymi bez oxy, nie zależy mi żeby je przesuwać ile się da, bo trójboistą nie jestem i nigdy nie będę. Celem jest wygląd i go osiągnę, myślę że w przyszłym roku spokojnie.
  • Odpowiedz
@chuckmls: Jeżeli nie kłute to jeszcze bardziej szanuję bo przeglądam instagram forma bardzo fajna. Chill to był tylko żart, a zresztą nawet gdybyś kłuł o nic mi do tego :)
  • Odpowiedz
@Karoleer: Ja piramid osobiście nie robię. Rozgrzewka i reszta leci na tym samym wr, miałem plateau kilka miesięcy na podobnym poziomie, zacząłem tyrać przywodziciele i odwodziciele na maszynach i ruszyło dalej. @kapuczinho: ja nie mam siusiaka od sterydów więc daruj se durne komentarze.
  • Odpowiedz
@chuckmls ja generalnie na progres nie narzekam-idzie z treningu na trening zarowno masowo jak i silowo. Wiadomo, ze sila lepiej by szla przy treningu o ktorym piszesz ale jednak sylwetka to moj najwyzszy priorytet obecnie. Poza tym jakos siadow nie moge robić z tym samym ciężarem, wykroki czy wyciskanie na klatke spoko ale siady...nie, musze dokladac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Karoleer: No to jak sylwetka to już możesz ciąć, nie uważasz? :D Jak wytniesz to tylko taką nogę elegancko utrzymywać, ponad 2 pak na sztandze do tego nie trzeba raczej.
  • Odpowiedz