Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak to jest z tymi kobietami i ich potrzebami seksualnymi? Czy one mają chcice jak faceci? Ja jak np parę dni nie wale konia to mam mocna chcice i wiadomo że czuję duża presje na seks. A jak to z różowymi jest? Bo ciągle jest hurr durr nie jestem taka latwa hurr durr musisz ze mną chodzić, hurr durr seks dopiero po paru miesiącach związku. Jak to jest? I jak często masturbuja się kobiety?
#seks #pytanie #rozowepaski #kiciochpyta #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 25
@Mordeusz: Pisałeś że posiadanie lepszej dupy jest motorem do wszystkiego. A fakty są takie, że jest motorem do marnowania czasu, pędzlowania się przed lustrem, chodzenia do manikiurzystki i kosmetyczki a nie do nauki czy pracy.
@CzaryMarek: Mylisz fakty z opinią. Gdyby nie pociąg seksualny, ludzie nie stworzyliby sztuki, kultury, wynalazków, nie byliby kreatywni, bo nie mieliby w tym żadnego celu.

Większość ssaków to zwierzęta żyjące w grupach, a przywódca grupy ma najlepsze samice. Przywódca zostaje przywódcą, bo jest najsilniejszy. W przypadku ludzi było identycznie do czasu, aż nie pojawiły się wynalazki typu narzędzia i ogień, które spowodowały, że przestała się liczyć sama siła fizyczna, a zaczął
@Mordeusz: No tak bo Einstein to był mega ruchaczem... Litości. Pociąg seksualny motywuje do marnowania czasu na pindrzenie się przed lustrem, a nie do nauki czy sztuki.
Człowiek ma naturalny pociąg do nauki, do poznawania nowego, uczenia się, a pociąg seksualny jedynie temu przeszkadza, bo jest silniejszy w przypadku 90% ludzi niż ten do nauki, stąd sebix nigdy książki nie przeczyta, ale na siłownie chodzić będzie i do klubów wyrywać dupeczki