Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy płeć męska naprawdę taka jest? Chodzi mi o przytłaczającą większość a nie o wyjątki, ja wiem ,ze wy wszyscy jesteście wyjątkami ale...czy wam wystarczy, że się dziewczyna wam PODOBA i już macie świra, #!$%@? się a charakter jakoś tolerujecie, bo przecież to zapatrzenie w wygląd, zauroczenie wam wszystko inne przysłania? Pomijając moze jakieś ostre patologie. ale kto tam was wie...
Bo chłopki z mojego liceum dokładnie tacy byli, ładna- BIERE
dorośli też mają przytłumione myślenie i ocenę kobiety właśnie przez urodę, jak się podoba to się patrzy Łaskawiej i można sobie nawet wmówić, że ma fajny charakter. Piszcie chłopcy jak jest :*
Bo widzę często takie grupowe szaleństwo na temat jednej dziewczyny a ona nic nie robi tylko istnieje :D to tez jest zaprzeczenie głupoty że "gusta są różne" jakby były rózne to byście masowo nie szaleli za jedną, tylko każdy by za inną szalał. nie ślinilibyście się do Taylor Swift tylko każdy z wa by miał jakis inny obiekt, chociażby z bliskiego o toczenia i każda baba by miała wzięcie.

#zwiazki
#logikarozowychpaskow
#seks

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 33
Bo widzę często takie grupowe szaleństwo na temat jednej dziewczyny a ona nic nie robi tylko istnieje :D to tez jest zaprzeczenie głupoty że "gusta są różne" jakby były rózne to byście masowo nie szaleli za jedną, tylko każdy by za inną szalał. nie ślinilibyście się do Taylor Swift tylko każdy z wa by miał jakis inny obiekt, chociażby z bliskiego o toczenia i każda baba by miała wzięcie.

@AnonimoweMirkoWyznania: Każda
@AnonimoweMirkoWyznania: Udowodniono naukowo, że mężczyźni do poważnych związków godzą się na kompromis wobec urody wybranki, ale gdy szukają rozrywki, celują wyżej jeśli chodzi o urodę. Mam wrażenie, jakbyś pisała o niewyżytych młodzieniaszkach. Ja jestem nieco starszy niż średnia wykopowa i wiem, że jak się człowiek wyżyje, to zwraca się taką samą uwagę na charakter jak i na wygląd. Wygląd przemija, a charakter zostaje. Osobiście zdecydowanie wolałbym w miarę ładną dziewczynę ze