Wpis z mikrobloga

Miał ktoś z was problem z transmisją danych w #huaweip8 ? Mam go od niedawna, ale dopiero dziś zaobserwowałem, że nie chce się czasem połączyć z netem. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym że odpalam neta np. po wyłączeniu dosyć "ciężkiej" gry (chociaż nie przesadzałbym) Ale później czyszczę go menagerem telefonu i dalej nie łączy. Pomaga restart tela, ale to jednak trochę mało wygodne. Jakieś rady? #huawei #android - bo może to jakiś szerszy problem w androidach
  • 16
  • Odpowiedz
@MRacheron: Virgin Mobile, ale wcześniej na lumii 625 przez długi czas się nie zdarzyło ani razu. Jeszcze dodam, że to Warszawa a nie jakiś mały #!$%@?ów więc w teorii powinno działać
  • Odpowiedz
@fervi: "Dane w roamingu - Roaming krajowy" tak mam, chyba że to nie o to chodzi to powiedz gdzie szukać bo nie mogę nic innego znaleźć. VM oprócz nadajników playa korzysta też z T-Mobile, ale czy wymaga to nie wiem, poza tym do tej pory normalnie działało, a dziś tylko zrywało, normalnie bym obstawiał jakąś dziurę w nadajnikach, ale po restarcie działał także też raczej nie to
  • Odpowiedz
@TitanChestOfTheDrawers: Nie wyprała, to mój świadomy wybór, długi czas nie mogłem się też do androida przekonać, ale nie #!$%@?łem jaki to WP wspaniały system i dlatego też nie mam zdania o iOS bo go po prostu na takiej platformie nie używałem.
  • Odpowiedz