Aktywne Wpisy

njay +297
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
inkill +1368

Nie ma to, jak Promotor, który potrafi Cię zmotywować. Do oddania pracy - 4 dni, w tym czasie muszę przeprowadzić kilka wywiadów i napisać kilkadziesiąt stron. Wychodzi on jednak z założenia, że skoro żadnemu seminarzyście nie wystawił jeszcze nigdy oceny niedostatecznej, to nie ma zamiaru łamać dla mnie tej zasady. Jedna z niewielu osób, która w trakcie studiów potraktowała mnie po ludzku, dając więcej wsparcia, niż na to zasługiwałem.
Szacunek. Życzę Wam tylko takich wykładowców :)
źródło: comment_JDEsh2CkBpRCfpx71bbLahPWrAerHIbu.jpg
Pobierz