Aktywne Wpisy
Lewusx +24
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +55
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Rok temu miałem fazę na #tool i zakochałem się w płycie 10000 days, uznaję to za pieprzony majstersztyk. Jakoś chyba tydzień temu wyłapałem nową płytę Puscifera. Przesłuchałem i zakochałem się w The Remedy. Potem w Grand Canyon. Potem w Autumn. Potem w Smoke and Mirrors. A teraz w Simultaneous. I ta piosenka jest zajebista pod wieloma względami, ale chyba perfekcyjnie opisuje Maynarda - zacząłem szukać interpretacji monologu i jest to naprawdę genialne - otóż monolog (trwający 3 minuty) może mówić o:
- "Trzecim oku", o jakim Maynard śpiewał wcześniej.
- Walce z naszym umysłem
- Lub - co jest najfajniejsze w tym wszystkim - że to zwykły monolog, a fani i tak doszukają się w tym głębszego sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jest pierwszy raz, gdy Maynard tak tworzy swoje utwory. On to robi wręcz nagminnie.
Kocham tego s--------a, jak ja p------ę.
Dla zainteresowanych #muzyka i #rock - link poniżej.
Takie tam #oswiadczenie z d--y :P
Wołam @burbur bo lajkuje jak wrzucam to na FB ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
też się zakochasz :D
Kiedyś usłyszałem ten kawałek i odpłynąłem:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
http://aperfectunionofcontrarythings.com