Wpis z mikrobloga

@Apode: jak widać jestem jeszcze zielony ale chciałbym tutaj coś nie coś pokazać.
Pracy jest sporo, przez całą dobę ale teraz za dużo nie będę pisał.
Jak ludzie wypiją dwa żubry, to wydaje się im ze są nieśmiertelni a wtedy "co ja nie przepłynie?!" albo "co ja nie skocze z mostu " i mam co robić ( ͡ ͜ʖ ͡)

@MocnaKropelka: 2,5k mogę zarobić do
Pobierz mdoz_777 - @Apode: jak widać jestem jeszcze zielony ale chciałbym tutaj coś nie coś p...
źródło: comment_zEbGTjDqkIUPu9dbqMJfJbuv5moJheeO.jpg
@mdoz_777: tak właśnie myślałem, że przede wszystkim alkohol jest przyczyną. Tryb God Mode codziennie widuje z pozycji kierowcy nocą, szczególnie w centrum przy przechodzeniu na czerwonym świetle, ale jak widać nie tylko na ulicach głąbów nie brakuje. Co to za urządzenie? Spełnia jakąś funkcję oprócz mapy?
@mdoz_777: pracujesz w wopr? to Ty tak #!$%@? tą motorówką i strzelasz popisówy pod Jazem Bartoszowickim, czy ktoś z Twoich kolegów? muszę to kiedyś nagrać i zgłosić, bo stwarzacie spore zagrożenie dla siebie i innych.
@aikonek: bardzo się cieszę ze wyraziłeś swoją opinię, ale jak chcesz się dopier&olic to chociaż miej rozeznanie w budowlach hydrotechnicznych. Jaz Bartoszowice jest na kanale powodziowym, i mam tam kawał drogi (do pokonania są 3 śluzy) więc pływam tam tylko alarmowo.
We Wrocławiu jest +/- 10 podmiotów uprawnionych do ratownictwa wodnego i każdy z nich może tam pływać i strzelać sobie popisy pod jazem Bartoszowice.

A i jeszcze jedno, nagrywać możesz
@mdoz_777: dlatego zapytałem, czy to Ty, czy ktoś z Twoich kolegów. No i wybacz - miałem na myśli Jaz Opatowicki, nie Bartoszowicki (sorry), ten na Odrze, nie na kanale powodziowym czy żeglugowym, sorry. Niemniej jednak, ktoś pomarańczową motorówką WOPRu regularnie tam popie**ala i robi "bączki", kręci kilka kółek i odpływa, z bardzo dużą prędkością, robiąc spore fale. Postaram się nagrać i Ci pokazać, może będziesz wiedział kto to i dlaczego odpiernicza