Aktywne Wpisy
RozowaWkolorachTeczy +117
Na zakupkach spodobała mi się jedna koszula, ale była droga, bo 250zl, a było mi szkoda kasy. Mój chłopak powiedział, że mi kupi za hehe loda. Zgodziłam się, a wieczorem w domu dostał za co zapłacił.
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
sezet11 +311
#wroclaw Zaginiony przed kilkoma dniami 17 latek z Wrocławia znaleziony martwy #polska #policja #wydarzenia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak się domyślacie to tylko część problemów. Trzeba będzie przygotować się na #!$%@?ące bicie dzwonów, tylko że z 2 razy większą częstotliwością i na jeszcze kilka innych rzeczy, o których na pewno wiecie. Ja będę na szczęście w pracy, a potem na działce więc problem solved.
Szanuję uczucia katolików i niewątpliwie śmierć kochanego przez społeczeństwo człowieka to coś dużo ważniejszego niż to czy mój tata dotrze do pracy. Jako ateista jestem w stanie zrozumieć i uszanować te wszystkie ceremonie, ale czy nie powinno być to robione lepiej? tak żeby każdy był zadowolony?
Po co to pisze na wypoku? nie wiem. Wiem, że ktoś tu na pewno podzieli moją opinie. W środowisku kościelnym taka uwaga oczywiście była by samobójstwem. Ciekaw jestem jaki pogląd na ten temat mają osoby wierzące. No wkurzyłem się, głównie dlatego że to nie pierwszy i nie dziesiąty już raz jest taka sytuacja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
a może po prostu mam ból dupy? i tracę kilka cennych minut życia na pisanie tego posta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#polska #kosciol #katolicyzm #ateizm #boldupy