Aktywne Wpisy
micq +137
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
zasadzka01 +211
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny
źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz

( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_sbQ4mpFtphrMyQUJA873jDOa0Eig6UCg.jpg
Pobierzźródło: comment_8etboem1lESn6HwgiyM6pAnPk7hDHy4x.jpg
Pobierz@breja: albo NetBSD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poszukaj najlepiej nowej.
Ponieważ jak się uruchomił to jest znak że CPU masz w normie, lecz wymień pod nim pastę, ponieważ może być wyschnięta (wymiana pasty da mu totalnego kopa).
p.s. miał programowy RAID solarisowy na UFSie (nie ZFS), jedynka na dwóch SCSI 9GB na AHA-2940 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_QosUXmilz6iZYVAzGbgkNahVQOv9kK7b.jpg
PobierzGimby SCSI nie znają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mam dużo bardziej antyczne sprzęty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem do końca co zainstalowałem, muszę dokończyć konfigurację (nie znam polecenia do odpalenia).
na distrowatch.com patrzyłeś? tam chyba są wersje pakietów...