#epapierosy #liquid Macie jakieś zdanie nt. firmy Just Fake? Kumpel mi polecał ich bazy i aromaty, ale że sam tylko wanilie konsumuje to chciałbym ew. usłyszeć o innych aromatach i polecalności bądź nie.
@postrachNocnegoSzczura: nie słuchaj głupot. Nie są totalnie najlepsi, ale niektóre ich liquidy są nawet ok (purple paradise), w zamian za to nie najdrożsi (tylko 3 razy drożej niż samogony). Baz i aromatów nie próbowałem.
@postrachNocnegoSzczura: kupiłem aromat guma balonowa-szału nie robi, ma jakiś dziwny posmak ni to chemia albo uj wie. Kolega sobie chwali wiśnie podobno lepsza niż inawera
Za miesiąc idę na 30-stke znajomych. Impreza przebierana w temacie: postacie z filmów, seriali i bajek. Lara Croft to jedyne co mi przychodzi do głowy. Ale to chyba oklepane. Pomóżcie, rzućcie jakieś pomysły please. #pytanie #pomocy #impreza
Macie jakieś zdanie nt. firmy Just Fake? Kumpel mi polecał ich bazy i aromaty, ale że sam tylko wanilie konsumuje to chciałbym ew. usłyszeć o innych aromatach i polecalności bądź nie.