Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki i mirabelki
Musicie mi pomóc w wytłumaczeniu czegoś #rozowypasek
Otóż ma ona taką jedną "przyjaciółkę"...
Dlaczego pisze w cudzysłowie?
Bo moim zdaniem jest to relacja tylko w jedną stronę
Moja znajoma byłaby dla niej w stanie zrobić dużo, poświęcić czas i wogóle
A ta "przyjaciółka" wiele razy ją już wystawiała i czasami traktuje ją strasznie(np olewa podczas rozmowy,i traktuje ją jak kogoś mniej inteligentnego, niewartego uwagi... Pomimo że znajoma jest bardzo inteligentna)
Kompletnie nie rozumiem dlaczego ona nadal nie zauważyła że tamta ma ją kompletnie gdzieś ?!
Co do mnie
znam różowego przeszło 7 lat (od jakiegoś roku jesteśmy razem...trochę wyjście z friendzone, ale o tym może kiedy indziej)
Ta jej przyjaciółka mnie nie lubi zabarwione ale w sumie ja jej też wiec nie ma problemu
Podam przykład sprzed około roku
Zaprosiłem swojego różowego (wtedy jeszcze tylko przyjaciółka)na koncert... Przez jakieś 2 godziny byliśmy razem, było fajnie
Potem spotkała swoją "przyjaciółke" i jej znajomych (po 15 min spędzonych z nimi musiałem iść... Ja i moja znajoma byliśmy tzw. 5 kołem u wozu...) Ale różowemu najwidoczniej to nie przeszkadzało
Ja poszedłem a ona została z nimi... Do czasu
Potem olali ją już w 100%, a ta zadzwoniła do mnie gdzie jestem
Pokłuciłem się z nią o to
-"jeżeli ona jest ważniejsza to o co chodzi"

Powiedziałem tez wtedy żeby się przyjżąda tej znajomości ale ona tylko "ehhh ty nic nie rozumiesz"
Ostatnio znowu próbowałem ale argument był ten sam
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 4