Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi jak można mieć w drużynie olbrzyma i go tak #!$%@? wykorzystać? xD
Zamiast na początek dać mu w #!$%@? dużą tarcze żeby ochronić się przed pierwszą salwą a później nawet pień drzewa żeby wykosić tych tarczowników to puścili go z gołymi rękami. No #!$%@? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Zero myślenia, niech wpada Khaleesi z tymi smokami bo nie mogę na to patrzeć. Nie dziwne, że Starków tak wytłukli.

#pytanie #got
  • 19
@Realone: Człowieku, wszystko lepsze od gołych rąk! Gdybym miał olbrzyma w swojej armii, to uciułałbym ze sto kolczug i kazał komuś dziergać wdzianko dla mojego asa w rękawie.

No i... Mało tam było drzew? W Hardhome nieźle sobie radził z znalezionym pod ręką solidnym kawałkiem drzewa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jak już mam januszywojskować (to od januszewojskowości)... To ja bym od tego wielkiego #!$%@? kawalka drewna
@zboinek: Jak mam się już czepiać, to szkoda że po Bitwie o Mur nie postarali się ogarnąć tego łuku z którego strzelał jeden z gigantów, to Wun Wun dostałby perk "Machina oblężnicza". ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W Bitwie Bękartów nie musiałby się nawet walką w zwarciu fatygować.

@Realone: Pozdrawiam zatem i Ciebie, Valar #!$%@?. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mm1703: Co do