Aktywne Wpisy
Lewusx +590
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
DosKapp4 +205
W Berlinie przy dworcu głównym płatność karta od 10€ XD
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka
@haakenn: mieszkam na 4 piętrze, codziennie wchodzę co najmniej raz dziennie :D
@sorhu: haha, akurat nie może pić, ze względów zdrowotnych, to raz, a dwa, że ktoś mnie na porodówkę musi zawieźć
@chce_miec_psa: stosuję masaż brodawek codziennie, seks prawie codziennie :D spinają macicę, ale nic dalej się
Sposób na szybki poród znam jeden - zadzwoń do teściowej. Działa to tylko wtedy gdy masz czepialską teściową, ale za to sposób jest niezawodny. Kilka zdań a już ciśnienie tak skacze że poród jest już w połowie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
teściowa spoko, bardziej mnie moja matka irytuje bo się ekscytuje nadmiernie, pierwsza wnuczka w rodzinie.
ja mam radę taką: staraj się nie myśleć o przyspieszaniu porodu tylko żyj sobie normalnie, skurcze przyjdą same :)
powodzenia :)
ps. będziesz chciała znieczulenie?