Aktywne Wpisy

anoysath +1462
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
Ana77 +3
Ktos wciska mi kit o dużych zyskach na giełdzie jeżeli wykorzystuje sie sztuczna inteligencje. Że sam robi bota i ten na demo wyciąga na miesiąc kilkanaście tysięcy zł. Jako, że bliska osoba to łyka to zastanawiam się czy przy spekulacji jest to w ogóle mozliwe? Bo mnie się wydaje, że nie XD Genialny program, który gra dla ciebie na giełdzie a ty tylko nadzorujesz.Namawiają do założenia konta o wpłacenia kilku tysięcy. Namawia

Witam,
Mirki, podążając za modą postanowiłem przeprowadzić się do piwnicy, (u mnie w pokoju gorąco, klimy nie ma to sobie poszedłem do garażu mieszkać) no i fajnie płyteczki, pomalowane na zielono, drzwi na pole, jest pięknie. Aaale wczoraj w nocy stwierdziłem że nie zbyt dobrze tu pachnie...
podejrzewam że to zapach "wilgoci, jest tutaj faktycznie niezbyt sucho i do tego w zimie się nie grzeje. Na ścianie nie ma żadnych grzybów czy innych wynalazków. Stwierdziłem że najlepiej było by to pomalować i zapach pewnie by zniknął, ale raz że mi się nie chce a dwa że nie mam czasu więc myślę co by tu zrobić,,,
czy jakiś doświadczony Piwniczniak, bądź inny bardziej odstający od normy Mireczek, może mnie polecić jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się smrodu? podobno woda z wybielaczem? jakieś pochłaniacze zapachu? różaniec / voodoo???? halp plaxxxxxx
Pozdrawiam, Pan Papież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
miał ktoś z tym do czynienia?