Wpis z mikrobloga

#kiciochpyta #pytanie #budownictwo #chemia #piwnica #dom #pomocy

Witam,
Mirki, podążając za modą postanowiłem przeprowadzić się do piwnicy, (u mnie w pokoju gorąco, klimy nie ma to sobie poszedłem do garażu mieszkać) no i fajnie płyteczki, pomalowane na zielono, drzwi na pole, jest pięknie. Aaale wczoraj w nocy stwierdziłem że nie zbyt dobrze tu pachnie...
podejrzewam że to zapach "wilgoci, jest tutaj faktycznie niezbyt sucho i do tego w zimie się nie grzeje. Na ścianie nie ma żadnych grzybów czy innych wynalazków. Stwierdziłem że najlepiej było by to pomalować i zapach pewnie by zniknął, ale raz że mi się nie chce a dwa że nie mam czasu więc myślę co by tu zrobić,,,

czy jakiś doświadczony Piwniczniak, bądź inny bardziej odstający od normy Mireczek, może mnie polecić jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się smrodu? podobno woda z wybielaczem? jakieś pochłaniacze zapachu? różaniec / voodoo???? halp plaxxxxxx

Pozdrawiam, Pan Papież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@benzdriver hmm niby tak, ale chodzi o to że, to tylko tak na lato, jakbym miał kupować klimatyzator to bym kupił duży do siebie do pokoju, ale tu w garażu mi sie lepiej podoba :>
  • Odpowiedz