Aktywne Wpisy

hdeck +1028
Czołem Mirasy i Mirabele!
Nadszedł czas podsumowań po 3 miesiącach zmagań #grubyzaklad. Na szybko to można napisać, że był chłop, nima chłopa. Był bebech, został bebeszek, były cyce, są cycunie.
Poniżej podsumowanie mojej strony wyzwania. @buchajacy_rog ma w innym terminie wstawić swoje.
Waga w czwartek o poranku to 83 kg! Jest to mój absolutny dołek z 3 miesięcy, nie wierzyłem że to jest możliwe w tak krótkim czasie. Ostatni raz tyle
Nadszedł czas podsumowań po 3 miesiącach zmagań #grubyzaklad. Na szybko to można napisać, że był chłop, nima chłopa. Był bebech, został bebeszek, były cyce, są cycunie.
Poniżej podsumowanie mojej strony wyzwania. @buchajacy_rog ma w innym terminie wstawić swoje.
Waga w czwartek o poranku to 83 kg! Jest to mój absolutny dołek z 3 miesięcy, nie wierzyłem że to jest możliwe w tak krótkim czasie. Ostatni raz tyle
źródło: PSX_20240201_081412
Pobierz
Kopyto96 +270
My tu pitu pitu o spadku dzietności, a teraz pytanie brzmi: Jak niby para ma mieć dziecko, skoro w tym raju dla deweloperów, żeby mieć dzieciaka, trzeba mieć mieszkanie 3 pokojowe, które kosztuje 800.000 - 1.000 000 zł ? XD Przecież w Polsce buduje się ustrój feudalistyczny i następuje zwijanie się społęczeństwa.
I teraz wyobraźmy sobie, że mówimy o związku Strażaka z Pielęgniarką, którzy razem zarabiają z 12k XD No nie wolno
I teraz wyobraźmy sobie, że mówimy o związku Strażaka z Pielęgniarką, którzy razem zarabiają z 12k XD No nie wolno

Sky is Europe's leading entertainment company serving 21 million customers across 5 countries. Together over 1000 Sky Software Engineers work hard to give our customers a better experience; Always looking for ways to improve in everything they do. Every Engineer has the opportunity to influence not only what is done, but how it is done.
We use Java and Scala to create back-end systems at scale for many of our exciting products, such as NOW TV and Sky Q. Our products are used by millions of customers at any one time, therefore we need to ensure when our customers go online to watch content such as live football, our platform is resilient and stable enough to cope with the ever-increasing load.
Sky are recruiting talented Java and/or Scala Engineers of all levels and we are holding an assessment centre in Krakow on both Saturday 25th and Sunday 26th June to allow potential candidates to apply and join our team.
If you want to work on projects at scale, be technically challenged, and work with a collaborative team passionate about the products they are creating, please email your CV to TechEvents@sky.uk.
https://www.eventbrite.com/e/find-a-tech-job-krakow-tickets-24232094848