Aktywne Wpisy
technojezus +50
Ostatnio spotkałem starego znajomego ze szkoly. Gość 29 lat, ogarniety, dobra praca, tam gadka szmatka, temat zszedł na nasze różowe. Pokazuje mi swoją, atrakcyjna kobieta i ja się pytam ile ma lat, a ten, że 21 xD. Niby nic, ale chłop nornalnie jest z nią jak miała 17 lat i sam się jeszcze mi tym chwalił
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
yahoomlody +659
Nie jestem za konfederacja, ale jako ex-kuc jak najbardziej rozumiem, że można na nich głosować. Że komuś może podobać się Mentzen, Bosak, Wipler, Tyszka, Bryłka i w ogóle Nowa Nadzieja i Ruch Narodowy, mieści mi się to w rozumie
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Zaczął coś, dzięki czemu możemy się cieszyć współczesną technologią.
Alan opracował pierwszy komputer. Pierwsze urządzenie, które było w stanie wykonać algorytm. Opracował też "test Turinga", dzięki któremu można zdefiniować sztuczną inteligencję. Miał ogromny wpływ na rozwój kryptologii. Przykładowo, stworzył urządzenie, które łamało Enigmę.
No ale Alan był również gejem. Co ówczesnym konserwatystom się nie spodobało.
Z wiki
Oto skutki "leczenia" homoseksualizmu. Eksperymentowanie na ludziach, sprowadzenie ich własnej wartości do zera.
Zmuszenie do osiągnięcia psychicznego dna.
Z pewnością po praniu mózgu, z #!$%@?ą gospodarką hormonalną, z cyckami i po przebytej kastracji nagle zacząłby magicznie pożądać wyłącznie laski. Chorzy to są ludzie, którzy wyrządzili mu taką krzywdę, że w konsekwencji popełnił samobójstwo.
Alan Turing miał 42 lata. Mógł wnieść do nauki i postępu technologicznego o wiele więcej.
Ogromna szkoda.
#homoseksualizm #informatyka #lgbt #neuropa
@Wulfee: A tam, takie #!$%@?, po prostu był pierwszy który to zainicjanował, to tak jak by napisać że jak by nie było kogoś kto wynalazł koło, to nigdy by nie powstał samochód, taczka i hulahop.
@nightmaar: Okoliczności jego śmierci są bezpośrednio powiązane z prześladowaniem osób homoseksualnych. Dlatego ten wpis o tym mówi...
@Dakkar: Po pierwsze, homoseksualizm =/= pedofilia.
Po drugie, gdzie Ty tu widzisz jakiekolwiek leczenie?
Po trzecie, problem polegał na tym, że za bycie nie-hetero karano w ogóle.
Nie odpowiedziałeś na pytanie.
---------------------------
Różni się tylko przedmiot zainteresowania.
Tutaj:
Sąd dał mu wybór: więzienie albo terapię hormonalną. Turing wybrał terapię – konsultacje z psychiatrą i roczną kurację hormonalną – polegającą na przyjmowaniu estrogenu (kastracja chemiczna).
Czyli tak samo jak z pedofilami obecnie.
Komentarz usunięty przez autora
I z pewnością Turing nie był pierwszym homo, który coś osiągnął / zrobił dla świata...
#
Dosc niefortunnie sformulowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)