Wpis z mikrobloga

@6c6f67696e: ma sens jak najbardziej, wasz guru tusk, przez 8 plul wam w twarz mowiac ze sie nic nie da zrobic dla ludzi...

btw tekst o pluciu na pysk bardzo dobrze obrazuje wasze swiadome zaprzeczanie faktom, stosuje go tak czesto jak to robicie to unaocznia wam skale waszego zaklamania, a przy tym powoduje u was bolesci w okolicach ledzwiowych wiec wszystko jest ok
@6c6f67696e: podnosil, podnosil, ale jak musial. Jednak nie chodzi tylko o place minimalna tylko o caloksztalt. kaczka w pol roku zrobila wiecej dla szarego czlowieka niz po przez 8 lat.

Zaloze sie ze polowa z was z checia skorzysta z programu mieszkanie+

Podsumowaniem stosunku po do zwyklego czlowieka po jest okreslenie zmien prace wez kredyt
@rzep: ten wykres tylko udowadnia moja teze, duzy skok w 2008 byl uchwalony przez PIS, pozniej wzrost placy minimalnej byl zawsze, stosunkowo, nizszy niz wzrost PKB czy wzrost efektywnosci.

Czyli pluja ci w twarz, a ty wciaz mowisz, ze deszcz pada...
@kuban99:

podnosil, podnosil, ale jak musial.

Musiał? xD

Jednak nie chodzi tylko o place minimalna tylko o caloksztalt. kaczka w pol roku zrobila wiecej dla szarego czlowieka niz po przez 8 lat.

Rozdając cudze pieniądze. Uchwalić ustawę z pensja minimalną na poziomie 5000 złotych też nie byłoby prawnym problemem. "Kaczka" by sobie uchwaliła, a to przedsiębiorcy musieliby na to wyjąć pieniądze.

Ustawą ubóstwa nie zniesiesz.
@rzep: kaczka oddaje to co zabrala rodzinom wielodzietnym, a po zatrudniala urzednikow i dawala zlecenia na bezurzyteczne portale internetowe swoim znajomym. dostrzegasz rozniece? ja jak i juz w tej chwili konstytucyjna wiekszosc spoleczenstwa tak...
kaczka oddaje to co zabrala rodzinom wielodzietnym

@kuban99: Kto co zabrał rodzinom wielodzietnym?

a po zatrudniala urzednikow i dawala zlecenia na bezurzyteczne portale internetowe swoim znajomym

Na szczęście PiS nie zatrudnia jeszcze więcej urzędników i nie marnuje pieniędzy na projekty dla swoich znajomych ( ͡º ͜ʖ͡º)

ja jak i juz w tej chwili konstytucyjna wiekszosc spoleczenstwa tak...

Co? xD
@CiociaKlocia: w tym wypadku moje powiedzonko uzyto w zlym kontekscie. rzucilas/les oskarzenie, ze nie potrafie urzyc powiedzonka w odpowiednim kontekscie. Poprosilem o udowodnienie w jedyny mozliwy sposob, czyli dokonanie rozbioru logicznego mojej wypowiedzi i wykazanie. Padla odpowiedz, niewystarczajaca, ze wystarczy miec mozg. Po przeczytaniu ponownie poprosilem o rozbior logiczny jako jedyna odpowiec wystarczajaca.

wynika stad ze napluto mi w twarz (nie udzielajac jedynej wystarczajacej odpowiedzi) a ja stwierdzilem ze napluto mi
wasz guru tusk, przez 8 plul wam w twarz mowiac ze sie nic nie da zrobic dla ludzi

@kuban99: od kiedy to jakikolwiek polityk ponosi koszty podniesienia minimalnej? koszty te poniosą pracodawcy, państwo tylko zarobi więcej w podatku dochodowym
realnym kosztem dla państwa byłoby podniesienie kwoty wolnej, ale PiS (jak i PO za swoich rządów) coś się nie pali do tego