Wpis z mikrobloga

@adambomba: wpłaty w walucie czy w BTC? Bo w walucie czekałem normalnie jak na przelew. Natomiast jest opcja szybszego wysłania przelewu. Jeśli chodzi o BTC teraz to się zmieniło, ale dawno nic do nich nie wysyłałem. Kiedyś czekałem nawet 45min, ale teraz to standard.
  • Odpowiedz
@adambomba: A co jest nie tak z Inpay?

Ja od dawna używam bitcurex (najstarsza polska giełda) , kiedyś do małych kwot używałem kilka razy cryptoins.com ale dawno to było i nie wiem czy coś się nie pozmieniało
  • Odpowiedz
@InPay: Czekałem ponad godzine na transfer bitcoinów i dzwoniłem do was 3 razy i 3 razy odrzuciliście moje połączenie. Tak się po prostu nie robi w obsłudze klienta przy operacjach finansowych :)
  • Odpowiedz
@adambomba: no niestety, kupowanie BTC w inpayu jest totalną amatorszczyzną. Regulamin nic nie wspomina o kupowaniu BTC, dodzwonić się do nich bardzo ciezko. Ja chcialem wymienic 7000zł, to po ich czasie reakcji zrezygnowalem bo BTC to bym chyba dostal za 10 godzin kiedy mi bylo potrzebne szybko :) Dla mnie to smiech na sali, takie niepowazne podejscie do klienta przy operacjach finansowych.
  • Odpowiedz
Czekałem ponad godzine na transfer bitcoinów

@adambomba: Ty się dobrze czujesz? Przelew bankowy idzie do 24h.

BTC to bym chyba dostal za 10 godzin kiedy mi bylo potrzebne szybko

10 godzin to i tak szybko - szybciej niż na
  • Odpowiedz
@McGravier: Proszę Cię 10 godzin to szybko przy kupnie BTC lol. Inne kantory w necie z których korzystałem realizowały wysłanie BTC do mnie w ciągu 10-20 minut maks, a Ty mówisz że 10 godzin to szybko.
Mam wrażenie ze jedynym miejscem gdzie kupowales BTC to Inpay, ktore naprawde swoją ofertą mocno odstaje od innych.
  • Odpowiedz