Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +13
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
Filippa +63
Rynek gier jest spaczony całkowicie kapitalizmem.
Weźmy pod lupę Sony, który wydaje absolutnie g---o remastery gier, które mają 5 lat lub krócej, nie różni się to oczywiście niczym, gry są praktycznie takie same.
I jak wydają remastera to oczywiście kasują ze swojego sklepu starą wersję (jak teraz Horizona) więc jak nie masz starej wersji to musisz kupić grę znowu za 200 złotych, która nie różni się w większości niczym.
I
Weźmy pod lupę Sony, który wydaje absolutnie g---o remastery gier, które mają 5 lat lub krócej, nie różni się to oczywiście niczym, gry są praktycznie takie same.
I jak wydają remastera to oczywiście kasują ze swojego sklepu starą wersję (jak teraz Horizona) więc jak nie masz starej wersji to musisz kupić grę znowu za 200 złotych, która nie różni się w większości niczym.
I
Pierwsza randka po kilku tygodniach pisania ze sobą - poznaliśmy się nad jeziorem.
Wszystko było jak najbardziej ok - ciekawa rozmowa na kawie, potem przenieśliśmy się do pubu i szybko minął nam wspólnie spędzony czas.
Zaproponował, że odwiezie mnie do domu.
Najpierw zaczął hehe żartować, że jedziemy do hotelu a chwilę potem rozpłakał się jak małe dziecko.
Zaczął tak chlipać, że kazałam mu zatrzymać się na poboczu, bo bałam się, że spowoduje wypadek xD
Kiedy już zaczęłam go pocieszać - nie w-------m się jakoś mocno a zaimponowała mi jego szczerość, no i gil wisiał mu smętnie u nosa, bo rozkleił się całkowicie to dodał jeszcze.
#feels #niebieskiepaski #zwiazki
Baity to ja sobie w #anonimowemirkowyznania produkować.
a) c-----y nick nie pasujący do różowego
b) bait
c) usuń konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty masz w nicku nazwisko piłkarza to ja mogę mieć tytuł filmu - nawiązujący mocno do relacji damsko-męskich.
b.nie
c.Idź szukać zaczepki na głównej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od strony psychologicznej bardziej, ale motyw zemsty jest stary jak świat.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@TaoMachine: Nie, bo zagrał supersłabo z tą propozycją bzykania. Też bym wolała przejść te kilka kilometrów w deszczu, niż się kisić w atmosferze przegrywu i żenady z takim kolesiem.
@Bergkamp: Serio? Myślę, że każda w miarę ogarnięta dziewczyna może ze swojego życia przytoczyć podobną historię;)