Wpis z mikrobloga

2016. Ludzie wciąż myślą że siłka daje loszki

@berti: Może nie dają, ale jest to jeden z warunków. Weź poznaj jakąś fitnesskę będąc suchoklatesem, albo mając taktyczny kałdun.

Wiadomo, zawsze można się pierwszą lepszą zadowolić, ale czy warto?

@fortheworld Nie brałbym, bo jeśli sterydy miałyby być jedynym kryterium, to ta loszka jest #!$%@? warta.
@fortheworld:
To takie pocieszne :D
Mamy ludzia bez charakteru, osobowosci i humoru. Dziewuchy go nie chca, wiec ludź idzie na siłownię. To nie pomaga. Potem kupuje fajne auto zadłużając się na 10 lat. Też go żadna nie chce. Potem cuduje inne rzeczy, aż w pewnym momencie łapią go pierwsze siwe włosy i nadciągająca 40-stka :D

"Idź sobie, nabierz charakteru a potem wróć".

Poza tym, szczerze? Najgorsze co moze sie trafic to
@mpmp-pmpm: #!$%@?. Każda kobieta woli dobrze zbudowanego faceta o silnych ramionach, a nie wióra co go wiatr zdmuchnie. Nie mowię tu o całkowitych grubasach co sa na cyklu przez cały rok. Poza tym kto ci naopowiadał, ze po koksach sa jakieś problemy z fiutem? Jak jesteś na cyklu to kobietę możesz zajeździć. Po cyklu to prawda, ze przez jakiś czas będzie problem z potencja jeśli nie odblokujesz przysadki. Ale na to
@berti: Z moich obserwacji wynika że daje :) Ostatnio nie mam samochodu bo jest w naprawie, jeżdżę komunikacją. I po mowie ciała widać wszystko jak na dłoni. Teraz dopiero się przyglądam i to obserwuję. Wcześniej nie zwracałem uwagi, dopiero mi kumple z pracy powiedzieli że laski dupami ślad ślimaka zostawiają. Niby z tego kisnę, ale cieszę się bo praca nie poszła na marne, podobam się sobie przede wszystkim , podobam się
@berti: HAHA XD gorące instant. Dla mnie tylko bonus, a dla kogoś może być aż bonus i to wielki bonus, dlatego to napisałem :) Może ktoś dla kogo to by był wielki plus, wyjdzie przez to z przegrywu.