Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +61
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.

picasssss1 +189
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex

Wszyscy oprócz takiego spierdoksa Matiego mieli łańcuchy z kłódkami, ale on nie poprosił nikogo o to, żeby kupił za niego picie i tego loda, tylko wszedł do sklepu z nami, zostawiając swój rower między naszymi, bo hehe pewnie nikt go nie zauważy nawet, a my będziemy w sklepie tylko parę minut.
Wychodzimy, roweru nie ma xD
Mati w płacz, my zaczęliśmy jeździć wokoło żeby zobaczyć, czy gdzieś ktoś nie idzie z tym rowerem, ale nic. Kamer w sklepie nie ma, bo lata 90, no to do domu, Mati na bagażniku siedzi i płacze xD W domu zanim w ogóle jego stary zadzwonił na policję, to w---------ł synowi lewego podbródkowego za to, że nie pilnował krwawicy ojca i matki jego xDDD
Rower się nie znalazł, Mati już nie dostał nowego. Ale jeszcze w podbazie wysępił od dziadka starego składaka, tylko bez kierownicy był, więc sprytnie zamontował sobie kierownicę od Malucha xD Dorobił się w ten sposób ksywki Kierowca, a parę razy został z tego powodu przekopany, bo za bardzo się woził.
Innym razem, gdy byłem z Szymim w sklepie na rowerach, standardowo po oranżadę, to jakichś dwóch ćpunów chciało nas okraść w biały dzień. Wychodzimy, Szymi załadował napoje do koszyka przy kierownicy (xD), odpinamy łańcuchy. Z moim poszło szybko, więc jak ja już byłem gotowy do jazdy, to Szymi jeszcze męczył się ze starą kłódką.
Nagle zza winkla w--------a dwóch naćpanych patusów z mordami powykrzywianymi jakimś speedem.
I biegną do nas. Szymi zerwał ten łańcuch, rzucił nim w tych patusów i długa do domu xD Ci jednak nie dali za wygraną tak łatwo i biegli za nami chyba z kilometr, drąc się:
Gdy jeden w---------ł się jak długi i z-----ł ryjem w krawężnik, tracąc chyba przy okazji przytomność, wreszcie udało nam się ich zgubić xD
Ale Szymi i tak dostał w------l w domu za zgubienie kłódki i łańcucha.
#pasta #vichan