Aktywne Wpisy

Metodzik +2511
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
źródło: obraz_2025-01-05_182047154
Pobierz
Czy istnieje jakakolwiek inwestycja z w miarę stałym zyskiem, przyjmijmy na to 1-1,5% w skali miesiąca?
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda

#mbank #windows10mobile
Aplikacja jest bardzo dobra (używam odkąd wyszła), ale to ludzie są TEMPI - tzn jak robisz przelew w apce to nie dostajesz SMSa z kodem, tylko używasz zdefiniowanego PINu, a niektórzy o poziomie intelektualnym ameby nie umieją tego przeczytać i czekają na SMS, który nigdy nie przychodzi
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
Pozdrawiamy, Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.