@kolanoskopia: Cykl życia Korwinisty: nowa partia → program wolnościowy → pieprzenie głopot o balonikach → za hitlera było lepiej → afera → odsunięcie się w kąt na jakiś czas → wróć do punktu 1.
@kolanoskopia: Niestety, korwiniści to "ekonomiści" którzy albo zatrzymali sie w rozwoju, albo nie rozumieją że dzisiejsza ekonomia lub rządzenie krajem to setki czynników a nie tylko kilka. Przykładowo: korwiniści są za karą śmierci(osobiście też bym za nią był) ale nie rozumieją że wprowadzanie jej zaszkodzi nam w UE i będziemy musieli iść na wiele ustępstw wobec UE.
Niestety, korwiniści to "ekonomiści" którzy albo zatrzymali sie w rozwoju, albo nie rozumieją że dzisiejsza ekonomia lub rządzenie krajem to setki czynników a nie tylko kilka.
@Luigi_aka_Tomasz_vel_Krzysiu: Większość korwinistów nie jest ekonomistami. Sam Korwin nie ma bladego pojęcia o ekonomii, a przecież bardzo często wypowiada się na te tematy.
Niestety, korwiniści to "ekonomiści" którzy albo zatrzymali sie w rozwoju
@Luigi_aka_Tomasz_vel_Krzysiu: @wolodia: Z Korwinistów tacy ekonomiści, jak z kreacjonistów biolodzy. "Po co mi jakiekolwiek dowody, skoro NA CHŁOPSKI ROZUM MI SIĘ WYDAJE LOGICZNE, że ten proces jest bardzo prosty i działa tak a nie inaczej?"
@introligat0r: Zawsze lepiej niż: "Ciągi przyczynowo-skutkowe są bez sensu, zbierzmy losowe dane i na ich podstawie twórzmy prawa ekonomiczne. J---ć to, że są nielogiczne i nie uwzględniają wszystkich czynników. Pokazuję wam dane, więc mam racje."
#neuropa #bekazprawakow #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Luigi_aka_Tomasz_vel_Krzysiu: Większość korwinistów nie jest ekonomistami. Sam Korwin nie ma bladego pojęcia o ekonomii, a przecież bardzo często wypowiada się na te tematy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Luigi_aka_Tomasz_vel_Krzysiu: @wolodia: Z Korwinistów tacy ekonomiści, jak z kreacjonistów biolodzy. "Po co mi jakiekolwiek dowody, skoro NA CHŁOPSKI ROZUM MI SIĘ WYDAJE LOGICZNE, że ten proces jest bardzo prosty i działa tak a nie inaczej?"
@wolodia: żeby być uczciwy to większość polityków nie ma bladego pojęcia o ekonomii gorzej jak sprawują jakieś odpowiedzialne stanowiska
źródło: comment_ZnA3uIvKDUfbuWC6xv0y3rqzOoQws31T.jpg
Pobierz