Aktywne Wpisy

bezbekpol +151
Podsumowując dzisiejszy dzień:
Jeśli masz JAKIEKOLWIEK zastrzeżenia co do tego marszu, to jesteś z automatu pisiorem i jeszcze będziesz czytał w komentarzach, że "to ty jesteś problemem", bo śmiesz oczekiwać od opozycji czegoś więcej, niż po prostu zastąpienie pis xD
Chciałbym również przypomnieć tym wszystkim wykopkom, że to właśnie ludzie nieprzekonani są kluczem do zwycięstwa, bo to miliony głosów, o które opozycja powinna walczyć z całych sił. Jako jedna z takich
Jeśli masz JAKIEKOLWIEK zastrzeżenia co do tego marszu, to jesteś z automatu pisiorem i jeszcze będziesz czytał w komentarzach, że "to ty jesteś problemem", bo śmiesz oczekiwać od opozycji czegoś więcej, niż po prostu zastąpienie pis xD
Chciałbym również przypomnieć tym wszystkim wykopkom, że to właśnie ludzie nieprzekonani są kluczem do zwycięstwa, bo to miliony głosów, o które opozycja powinna walczyć z całych sił. Jako jedna z takich

luzak999 +835
pan prezenter, pracownik TVP wiedział, że nikt z nim gadał nie będzie, jeśli pokaże swoje prawdziwe oblicze, dlatego na wywiady nakładkę "TVP" zdjął :))))
W wywiadach specjalnie podjudzał ludzi do mówienia "je bac pis" i przeklinania, żeby potem mieć materiał o "nawoływaniu do przemocy".
#tvpis #tvp #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu #wiadomoscitvp
W wywiadach specjalnie podjudzał ludzi do mówienia "je bac pis" i przeklinania, żeby potem mieć materiał o "nawoływaniu do przemocy".
#tvpis #tvp #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu #wiadomoscitvp

1. Ile B/W/T na redukcji? Waga ~83kg, na oko z 15-18% bodyfatu. Powinienem bazować głównie na białku i ograniczyć węgle? Trenuje siłowo 3 razy w tygodniu dodatkowo czasem czwarty raz jakaś koszykówka czy interwały. Ogólnie nie jestem tłusty, na ciele rysują się mięśnie ale klasycznie cały tłuszcz gromadzi się w okolicy brzucha. Chciałbym zrobić kaloryfer i znowu zacząć powoli budować masę bez zalewania się.
2. Co sądzicie o beef jerky takiej jak ta powiedzmy http://allegro.pl/polska-suszona-wolowina-wild-willy-beef-jerky-30g-i6100440366.html na przekąskę? Wracam z siłowni koło 20, jem kolację ale siedzę do tej 24 lub do 1 i robie się lekko głodny, a taka suszona wołowina to prawie samo białko i bardzo małe ilości tego dają mi poczucie sytości.
1. Było milion razy, masz cały tag treści
2. Drogie fest. Kup za ~50zł suszarkę i sam sobie przygotuj taką wołowinę jeżeli chcesz ją jeść. Ale makro ma świetne.
1. Bez różnicy zbytnio, możesz dać białko 2g na kg masy ciała żebyś za dużych spadków nie miał na redukcji, a tak to W i T, wedle uznania. Ważne żeby kalorie były ujemne. Ja mam proporcje BWT 30%/35%/35% i fat leci w dół. Jak chcesz szybkich rezultatów to możesz się bawić w jakieś niskie węgle itp.
@maciejze: Zajebiste jest, sam czasem sobie zagryzę.
Ja trzymam 2-3 g białka na kg, i około 50 g węgli i tłuszczy dziennie.