Aktywne Wpisy

Duza-fajka +54
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada

WezelGordyjski +41
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.

mam malutki problem,
chciałbym wyświetlić dane w tabeli na stronce, ale żeby dotyczyły one tylko zalogowanego użytkownika, czyli do zapytania sql (powiedzmy select * from zamówienia) dorzucić "where login=" i po znaku równości miałby być username zalogowanego użytkownika. I tu jest problem, bo nie wiem jak przekazać ten parametr, czytałem coś o context.user i innych metodach zwracających login, ale nic nie mogę zdziałać. Za pomoc ofiaruje plusa! (ʘ‿ʘ)
Gdzie loginUrl to adres gdzie się loguję.
w tej metodzie logującej mam coś takiego
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
w stronie z logowaniem dodałem tylko Session["login"]= Context.User.Identity.GetUserName().ToString();
i później picrel.
@plushy @PwQt @kapelusz dziękuje za pomoc, nie pomyślałem że sql może tak łatwo wczytać z sesji :)
źródło: comment_BYiJtJl4cJdE1Tv6hudUGsIFs9GoDFuA.jpg
Pobierz