Aktywne Wpisy
Alzena +57
Jak mnie to wszystko już #!$%@? to sobie nie wyobrażacie.
Zabierają pół wypłaty na składki a jak człowiek PIERWSZY RAZ W ŻYCIU (po ponad 30 latach życia) potrzebuje skorzystać z zabiegu lub operacji na NFZ to czekaj sobie człowieku 2 lata. Ja #!$%@?. Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to jest możliwe i jak w ogóle do tego doszło? Do stanu w jakim jest służba zdrowia? I kto konkretnie za to odpowiada?
Zabierają pół wypłaty na składki a jak człowiek PIERWSZY RAZ W ŻYCIU (po ponad 30 latach życia) potrzebuje skorzystać z zabiegu lub operacji na NFZ to czekaj sobie człowieku 2 lata. Ja #!$%@?. Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to jest możliwe i jak w ogóle do tego doszło? Do stanu w jakim jest służba zdrowia? I kto konkretnie za to odpowiada?
Dostaję pytania, czemu nie działa transmisja z #wykopowypupil. Otóż:
1. Zepsułsię komputer, który to obsługiwał. Ja nie umiałam naprawić, a niebieski nie miał czasu tu podjechać
2. Jak już komputer działał, to byłam przenosiłam neta do innego operatora i przez pewien czas siedziałam na bieda necie i nie wystarczyłoby go
3. Pracuję teraz w 2 pracach - do 14 siedzę jako sekretarka w firmie u mamy (babeczka na tym stanowisku od 2 miesięcy siedzi w szpitalu, a potrzebują kogoś do pracy na razie). Więc po 14 zrzucam kieckę i szpilki i przenoszę się do warsztatu. Czasu nie mam dosłownie na nic.
4. Jako, że w nocy wszystko w sklepie jest wyłączone, wiec streamowanie nie działa, muszę ja sama włączać ręcznie, razem z laptopem. A jak wpadam tu o 14-15, to mam tyle roboty, że po prostu zapominam.
5. U nich się nic nie dzieje ;DDD
Aaaaale. Dzisiaj samiczka Mirabelka, zaczęła ćwierkać. Dosłownie, jak ptaszek. Oznacza to, że ma rujkę. Więc wrzuciłam ją do klatki z samcem, więc teraz ciągle biegają za sobą. Samica pogania samca, a ten biegnie do niej, bo ćwierka. I błędne koło. W związku z tym - oto stream z walk i miłości. Kto wie, może uda się zarejestrować seksy ;D
Ostatnio jak te dwa paskudy były razem w klatce, to samica chciała zamordować samca ;D Teraz jest DUUUŻO spokojniej
Stream
I garsteczka zdjęć z dzisiaj
Białas relax - nówki hamaczki z aliespress
Fifarafa
Samczyk zachęca
Biega dookoła
A ona nic ;D
Gonitwa
Facebook
#gadzibastion #wykopowypupil #burunduki #terrarystyka #smiesznypiesek #zwierzaczki #szczecin
Na spamlistę można zapisać się Tutaj
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Khaleesi @Tea @kibellos @magrusia @ccore @mandras @niepoprawnyhumanista @latko @sandovan @kamdz @wzr1one @acquen @sneakerro @kazut @NiSziq @sanfable @popal @Jormungand @goblin21 @dragday7