Wpis z mikrobloga

Dobra wypoki, czas troszkę się potłumaczyć ;D

Dostaję pytania, czemu nie działa transmisja z #wykopowypupil. Otóż:

1. Zepsułsię komputer, który to obsługiwał. Ja nie umiałam naprawić, a niebieski nie miał czasu tu podjechać
2. Jak już komputer działał, to byłam przenosiłam neta do innego operatora i przez pewien czas siedziałam na bieda necie i nie wystarczyłoby go
3. Pracuję teraz w 2 pracach - do 14 siedzę jako sekretarka w firmie u mamy (babeczka na tym stanowisku od 2 miesięcy siedzi w szpitalu, a potrzebują kogoś do pracy na razie). Więc po 14 zrzucam kieckę i szpilki i przenoszę się do warsztatu. Czasu nie mam dosłownie na nic.
4. Jako, że w nocy wszystko w sklepie jest wyłączone, wiec streamowanie nie działa, muszę ja sama włączać ręcznie, razem z laptopem. A jak wpadam tu o 14-15, to mam tyle roboty, że po prostu zapominam.
5. U nich się nic nie dzieje ;DDD

Aaaaale. Dzisiaj samiczka Mirabelka, zaczęła ćwierkać. Dosłownie, jak ptaszek. Oznacza to, że ma rujkę. Więc wrzuciłam ją do klatki z samcem, więc teraz ciągle biegają za sobą. Samica pogania samca, a ten biegnie do niej, bo ćwierka. I błędne koło. W związku z tym - oto stream z walk i miłości. Kto wie, może uda się zarejestrować seksy ;D

Ostatnio jak te dwa paskudy były razem w klatce, to samica chciała zamordować samca ;D Teraz jest DUUUŻO spokojniej

Stream

I garsteczka zdjęć z dzisiaj

Białas relax - nówki hamaczki z aliespress
Fifarafa
Samczyk zachęca
Biega dookoła
A ona nic ;D
Gonitwa

Facebook

#gadzibastion #wykopowypupil #burunduki #terrarystyka #smiesznypiesek #zwierzaczki #szczecin

Na spamlistę można zapisać się Tutaj
Khaleesi - Dobra wypoki, czas troszkę się potłumaczyć ;D

Dostaję pytania, czemu ni...

źródło: comment_ppPD4SiQPLfeEvW5JJIgv22i8ACqmofO.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach