Aktywne Wpisy
Rad-X +73
Jakie są wasze wspomnienia z lekarskiej komisji wojskowej?
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
KolorowychSnow +168
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
Nie wiem czy zauważyliście, ale zmieniło się plusowanie/minusowanie komentarzy w znaleziskach. Do tej pory po zaplusowaniu lub zminusowaniu komentarza, oceny tej nie można było cofnąć. Można ją było jedynie zamienić na przeciwną. Od teraz możecie oceniać komentarze, a później cofać oceny. Niezdecydowanych z pewnością to ucieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z takich zmian, o których warto też wspomnieć: powiększamy grono moderatorów, a nasz stary kontakt (formularz kontaktowy) porzucamy na rzecz Zendeska. Zapewne o pierwszej jak i drugiej zmianie będziemy jeszcze informować.
A co u Was? Jak samopoczucie? Opowiecie mi? (⪨‿⪩)
#wykop #wykopblog #aswykopu
@PNiedziel: Szykujemy sporo większych zmian. O pierwszej z nich najpewniej poinformujemy już jutro. Ale z tego co wiem, pracowicie zapowiadają się całe wakacje :-)
@a__s: zauważyłem - mam w opcjach zaznaczone "pokazuj osobno plusy i minusy w ocenie komentarzy", a i tak widzę tylko jedną wartość. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@a__s: nie klam. jak proponowalem ci za darmo zrobic wykopowe party na buraczanym poligonie to nie chcialas :G
jeszcze bym was tam zaparkowal eurocopterem by proteinov wreszcie mogl poczuc sie jak "powazny biznesmen"...
@a__s: ja co prawda nie mam czołgu ani rosomaka ale moge ci pokazać niezłą lufę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@Zord0n: Jeśli chciałbyś mieć kiedyś dziewczynę, to przede wszystkim wykreśl tego typu teksty ze swojej bajerki. Serio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a__s: do tego jak Pani może to proszę o odpowiedź w moim wpisie w związku z moimi pytaniami a propos nowego wykopu:)
-> http://www.wykop.pl/wpis/18002289/jaki-jest-sens-w-wymaganiu-od-uzytkownika-by-przew/