Aktywne Wpisy
bluzgajacy +261
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet
yosemitesam +153
Jak rykłem XDDDDDD Ja jebię, gdyby tylko żył Bareja... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #bekazpisu #bekazsocjalistow #patologiazmiasta ##!$%@?
#polityka
@Trzesidzida: Dam ci taki patent na przyszłość. Skopiuj fragment, albo nawet i cały tekst, a później wklej go w google. Zazwyczaj źródło w takich wypadkach wyskakuje.
@vegaushp: no to zaraz zaczną bo im odbiorą 500+
@alioth: Jak kiedyś rzuciłem tekst o sterylizacji patusów, to mnie zakrzyczeli wyzwiskami od Hitlerowców.
A teraz będą żyć z patologii owocem, który do zwyczajnego #!$%@? spowodowanego wychowaniem w tym środowisku, ma pewnie na dokładkę FAS.
Ba, oni go jeszcze utrzymają, a nie tylko będą z nim żyć z
@alioth: dzięki temu mamy nowych wyborców
i tylko o to chodziło
@alioth: To nieprawda. Nie każda rodzina korzystająca z tego programu jest rodziną patologiczną. Patologia jest owszem, a ten program z pewnością sprzyja jej powstawaniu, ale nie można na podstawie takich przypadków oceniać wszystkich korzystających z programu. Jest masa naprawdę fantastycznych i kochających rodziców, którym dodatkowe pieniądze pomogą w utrzymaniu i wychowaniu dziecka. Tylko takich przypadków nikt nie nagłaśnia ;-)