Wpis z mikrobloga

Co sądzicie o jeździe szosą czy innym rowerem w strojach drużynowych, jeśli się nie należy i nigdy nie będzie należało do tego teamu? https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFw3Dtm-E9rrtVVzIM_FvJqRprZ024gV5x1EI2SdWuWSX486l1 o takie na przykład. Bo ja mam większość takich, pod kolor roweru i nie wiem czy ludzie patrzą na mnie i się śmieją czy patrzą, bo po prostu jestem fajny.

#rower #kiciochpyta #rozkminy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grab0s: Spoko, doskonale Cię rozumiem. Na końcu bloku mam spożywczy, kilometr dalej market, 1,5km od domu kolejny. A ja lecę na drugi koniec miasta kupić sobie brzoskwinię/lody - żeby tylko się przejechać, ale nie stroję się wtedy tak :P
  • Odpowiedz
@grab0s: Jeżdżąc poza miasto po prostu stwierdzą, żeś ambitniejszy, że sobie pokupował sprzętu ale w końcu jeździ. Myślisz, że minąłeś więcej niż dwie osoby, wiedzące co masz na sobie, że team itd.?

No ale żeby mykać po osiedlu, to już Ci napisali :P Nie ma nawet sensu się tak stroić.
  • Odpowiedz
@grab0s: Tak jak wyżej napisali, do sklepu nie pojadę bo i po co jak niecały kilometr, ale jeśli idę wyłącznie jeździć to nie wyobrażam sobie jazdy w normalnych ciuchach, te po prostu są mega wygodne.
  • Odpowiedz