Aktywne Wpisy
darknightttt +16
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
jmuhha +4
Jak mam kupić sobie mieszkanie za pensje lekarza 6k brutto?
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
Ja zobaczyłem mecz taki jakiego oczekiwałem. Jeszcze trochę w nogach z treningów na zgrupowaniu, co widać po prostych niedokładnościach, ale już biegać biegają. Oszczędzanie nóg i brak niepotrzebnego jechania na tyłkach (którym awansowaliśmy), bo nie dziś wygrywać trzeba a na Euro trzeba pojechać. Chyba tylko Glik niepotrzebnie się narażał, reszta jednak asekuracyjnie (pewnie też sprawa Rybusa i Wszołka dała niektórym do myślenia).
Jest okej, niezależnie od wyniku. W eliminacjach też graliśmy podobnie, ale dodatkową wartość dawało bezwzględne zaangażowanie i zero kunktatorstwa. Dziś był standardowy mecz tego typu, który gdyby był o punkty, o awans, czy na Euro to byśmy wygrali. Nie na spokojnie, ale po walce, ale jednak wygrali. Najbardziej uważnym na swoje nogi był Arek ;)
Dobrze też, że kilku zawodników się zweryfikowało. Pazdan przede wszystkim. Chociaż liczę, że to tylko zły dzień jak z Niecieczą. Najdziwniejsze, że Jędrzejczyk pokazał dziś, że na lewej stronie nie da rady, a na prawej zagrał lepiej niż Piszczek. Nieco zaskakujące i może mieć wpływ na jedenastkę na Irlandię. Coś mi się wydaje, że jednak wyjdziemy z Wawrzyniakiem, bo on nie zagrał nie dlatego, że go trener nie lubi i widzi tam Cionka (opcja awaryjna), a po prostu nie ma sensu ryzykować szwów na achillesie na tak obecnie newralgicznej pozycji.
Będzie dobrze :) A nawet jeśli nie, to na tych mistrzostwach nie zagramy już o honor, bo i trzeci mecz będzie o wszystko :)
No i mam też nadzieję, że "nasz dzień", nie wypadnie na mecz z Niemcami, bo z nimi można przegrać nawet świetnie grając. A jeśli dodać jakiś stres i kryzys w pierwszym - może być ciężko. Oby najlepszy mecz był na otwarcie - to będzie ok.
#pilkanozna #mecz