Wpis z mikrobloga

@Chang_Kaj-szek: Ale kto powiedział, że to ze względu na ochronę zabytku? To tylko przypuszczenia. Faktem jest, że na zdjęciu z BD widać całkiem inną postawę odwiedzających, którzy do tej wizyty się przygotowali w szczególny sposób, a tych odwiedzających Belweder, gdzie widać też, że przyszli w normalnych ubraniach. I to nie jest kwestia oceny tych osób.

Ale, że tak powiem żeby wymagać, to trzeba też coś zaoferować. Pewnie, że c-----o to
  • Odpowiedz
Pisiorki się zesrają w obronie swojego prezydenta świętego Dudełe xD

jakoś jeszcze nie widziałem, żeby w Białym Domu goście musieli worki na buty ubierać. To jest jasne pokazanie przez kancelarię prezydenta, kto jest plebsem na włościach.

i tak, pisiorki, pracownicy kancelarii prezydenta podlegają bezpośrednio prezydentowi.
  • Odpowiedz
@advert: Dziwne. Byłem w pałacu prezydenckim i nikt nie kazał żadnych worków na buty zakładać. Z panią prezydentową też wymieniłem kilka słów i mnie nie wygoniła za brak worków na buty xD
  • Odpowiedz
@durielek: bo w Białym Domu często zdejmowane są dywany lub wyznaczane ogrodzeniem trasy zwiedzania?

Jeżeli 1 czerwca wjazd do Belwederu mieli wszyscy to nie dziwi mnie to, że chodzi tam się w workach na buty - zwłaszcza, gdy chodzi o dzieci. I nie oburza mnie decyzja personelu zarówno Komorowskiego jak i Dudy w tej sprawie.

Jak wpuszczasz dziesiątki, setki ludzi to wiedz, że mogli wcześniej chodzić po wszystkim i wszędzie.
  • Odpowiedz
Także wszyscy przestańcie p-------ć

@HPMA: Weźcie się k---a wreszcie nauczcie co znaczy w języku polskim słowo "także" i przestańcie powielać ten durny błąd. Przecież poczucie logiki wypowiedzi się od razu buntuje jak się na coś takiego patrzy.
  • Odpowiedz
@advert: No i skończył się prezydent za którego nie musimy się wstydzić, bo ja się właśnie za niego wstydzę. No k---a, to jest zwykłe chamstwo xD.
  • Odpowiedz
chyba personel zarządzający tym obiektem a nie Para prezydencka

@HPMA: Nie, Duda osobiści im sprzedał te eleganckie buty po 10 zeta sztuka przy wejściu. On tam bardzo pilnuje bo mu żona suszy głowę, że potem musi pół dnia Belweder odkurzać jak jej piachu naniosą wycieczki.
  • Odpowiedz
@tusiatko: Pokazałem Ci, że w Białym domu zwiedzający chodzą zarówno po dywanach, jak i po podłogach. Przez Biały Dom przewija się dużo więcej turystów niż przez Belweder, który otwierany jest tylko okazjonalnie. Aby nie robić wsi, można by w Belwederze wyznaczyć słupkami trasę zwiedzania, omijającą cenne podłoża albo na czas zwiedzania rozłożyć dywaniki/chodniki, ew. zwinąć drogocenne dywany na trasie przejścia zwiedzających. Wystarczy się trochę wysilić, a nie iść po najmniejszej
  • Odpowiedz