@piotr-zbies: to ze ktos ma dobry aparat nie znaczy z automatu ze jest fotografem... ale od czegos trzeba zaczac wiec niech rozowy cwiczy warsztat! Poki co dla mnie to sa fotki, ale zycze zeby kiedys doszla do zdjec z prawdziwego zdarzenia ( ͡°͜ʖ͡°)
@piotr-zbies: no to dobrze, jak pozna dokladnie budowe aparatu to moze lepsze fotki bedzie cykac;) ale faktycznie, na fototechnice raczej nie ucza robienia profesjonalnych zdjec... aczkolwiek uwazam ze w dzisiejszych czasach potrzeba do tego jedynie troche talentu i umiejetnosci uczenia (net az roi sie od porad w tym zakresie).
@piotr-zbies: 90% zdjęć to po prostu normalne zdjęcia. Do tego zdjęcia są krzywe, normalnie się je pochyla, by uzyskać dynamikę na zdjęciu. Nie rozumiem, co ma być dynamicznego na zdjęciu drzewa. I ten ogromny znak wodny... Pomysły ma całkiem niezłe, ale wykonanie szwankuje. Do tego technika i poznanie aparatu. Niech dalej robi i się uczy. :)
ale niech się nie przejmuje. Każdy od czegoś zaczyna i początki są zawsze średnie. Ogółem to wspieraj ją. Niech obserwuje innych fotografów, podpatruje ich techniki. Nawet tutaj na wypoku jest kilku fajnych. @HulajDuszaToLipa jest w ogóle zajebisty a do tego na tyle uprzejmy że przy zdjęciach podaje parametry ustawień - to bardzo pomocne. No i niech robi dużo fotek. Na tą chwilę, moim skromnym zdaniem,
@piotr-zbies: Na początku chciałem tutaj wymienić masę linków i porad, ale średnio mi się już chce - niech pamięta o golden hour i nie zapomina o post produkcji.
Link: https://www.facebook.com/Kamila-Photography-1585577871654349/?fref=ts
A na zachętę Wawel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fotografia #photography #zdjecia #fotografiaboners #krakow #mikroreklama #spamtagamialetylkotroche
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pomysły ma całkiem niezłe, ale wykonanie szwankuje. Do tego technika i poznanie aparatu. Niech dalej robi i się uczy. :)
To jest zdjęcie z ręki i jest prawie proste.
Nie ma szerokokątnego
co do nazwy... XD Photography...
ale niech się nie przejmuje. Każdy od czegoś zaczyna i początki są zawsze średnie. Ogółem to wspieraj ją. Niech obserwuje innych fotografów, podpatruje ich techniki. Nawet tutaj na wypoku jest kilku fajnych. @HulajDuszaToLipa jest w ogóle zajebisty a do tego na tyle uprzejmy że przy zdjęciach podaje parametry ustawień - to bardzo pomocne.
No i niech robi dużo fotek. Na tą chwilę, moim skromnym zdaniem,