Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +171
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Lewusx +29
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Jeśli ktoś faktycznie uważał, że facet na serio jest terrorystą, to winno się mu odebrać możliwość głosowania, czy ubieganie się o jakąś znaczącą posadę. Jakiś wpis w papierach, co by przyszły pracodawca wiedział na co się pisze.
Fakt, faktem - żart był słaby, ale reakcja gawiedzi mnie zniszczyła. Ludzie tutaj zdają się za dużo przebywać z Gruszką.
Już kuźwa strach w ogóle coś konkretnego napisać na mirko, bo zaraz pojawi się jakiś pajac, co zadzwoni na policję, lub kuźwa do jakiejś gazety. Właśnie dlatego, tak ważna jest anonimowość w necie.
Wyobraźcie sobie, że na własnej działce ścinacie drzewo, które wam przeszkadza/zagraża. Piszesz na mirko, że robota zrobiona i w ogóle fajnie, że w końcu się pozbyłeś tego problemu. Po czym jakiś debil się o tym dowiaduje i k---a wzywa milicję, a ty płacisz 5k kary, bo nie chciałeś dać łapówki jakiemuś urzędasowi, by wyciąć zasrane drzewo na twojej posesji.
O ile tę akcję z kolesiem w bmw, co jakiegoś mirka straszył, czy złodzieja namiotu #pdk jeszcze rozumiem, to ta akcja mnie r-------a.
Chłopak chciał pośmieszkować, żart był do d--y, no ale nie zawsze się wygrywa. Wcale mu się jednak nie dziwię, że się takiej p-------j reakcji nie spodziewał. Później wbijasz na jakieś wykoppiwo czy wykopparty i c--j wie z kim masz do czynienia, więc morda na kłódkę i bawisz się niczym k---a dyplomata, bo cholera wie, czy na drugi dzień nie obudzi się pukanie milicji zamiast budzika. Jak ktoś ma nudne życie, to niech sobie znajdzie zajęcie, a nie żyje życiem innych ludzi. Kuźwa, całe gorące były z------e bohaterską obrona samolotu, przed terrorystą-stulejarzem z wykopu. Ręce opadają.
#niepopularnaopinia #oswiadczenie #aferasamolotowa
Rzadko strzępie ryja na mirko, ale zainwestowałem te pięć minut mojego życia, byście się opanowali, bo numery tego typu zdarzają się coraz częściej i widzę nader niezdrową tendencję do wychwalania osób, których głównym zajęciem jest piwniczenie i składanie donosów. Zapiszcie się do ''milicji obywatelskiej'' jak tych dwóch stulejarzy o których kiedyś zrobiono reportaż. Na policję się dzwoni, gdy nie ma innego wyboru. To nie jest zabawka do heheszkowania, k---a.
W czarnobylu tez byl smieszek, ale wtedy nie bylo wykopa, zeby sie pochwalic xDDD
@shadowsof2: Nie wiem skąd Ty piszesz, ale my tu mamy policję, ewentualnie bagiety.
@shadowsof2: No zajebiście śmieszne, hehe wrzuciłem matalową rurkę do silnika samolotu pasażerskiego, ciekawe czy jebnie XD
Równie czadowy żart jak te o podłożeniu b---y.
It's just a prank
No tak bo jak ktoś powiadomił odpowiednie służby obawiając się, że może dojść do tragedii to jest imbecylem...
Rozumiem, że jakby ktoś serio coś takiego zrobił, a samolot by się rozbił podczas startu, to byłoby wszystko spoko bo wolny rynek i każdy może sobie wsadzać pręty
@shadowsof2: porównanie kompletnie od czapy, już ci napiszę lepsze, każdy z
Komentarz usunięty przez autora
Ty jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistości. Myślisz, że na świecie nie brakuje p-----w zdolnych zrobić coś takiego? Wszyscy są śmieszkami, no przecież k---a żarty xD, a potem okazuje się, że jednak pijani kierowcy siadają za kółkiem, że ludzie zawieszają metalowe linki w lasach coby urwało komuś głowę albo jakiś student-imbecyl bawi się w bombowca. No k---a, człowieku, przejrzyj na oczy. Są na tym świecie ludzie, którzy próbują mniej lub