Aktywne Wpisy
bolsonn +488
Czaicie? Przyleciała do Polski żeby chodzić po górach z jakimś kolejnym Chadem xddd #lewandowska #lewandowski #p0lka
LillXte +245
Otwieram nitkę z najabardziej wkurzającym rzeczami z dzieciństwa, ja zaczynam( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ja tego #!$%@? nie znosiłem to wy nawet nie
#glupiewykopowezabawy #dziecinstwo #heheszki
Jak ja tego #!$%@? nie znosiłem to wy nawet nie
#glupiewykopowezabawy #dziecinstwo #heheszki
O mnie: 86/189; trening przerobione SL pod siebie; trening co drugi dzień; brak cardio
Dieta: tłuszczówka na 3800/4000kcal, do tego IF 8/16; waga mi się trzymała w graniacach 3300-3500 na tłuszczówce.
Cel: Lepszy zarys mięśnia, widoczny abs -> celuje gdzieś w 10kg mniej i pózniej, wiadomo, znowu masa.
I teraz pytanie do Was. Zawężiłem do 2 opcji. Albo tne do 2800/3000 kcal i sobie redukuje, co pewnie zajmie w wuja czasu.
Drugą opcją, która mi się bardziej podoba jest #vlcd . Poczytałem Wasze wpisy i z tego co widziałęm 10kg mniej można zrobić w 3/4 tygodnie, co bardzo by mi pasowało, bo po co marnować czas.
1. Jak tam dokładnie się układają kcal; 900-1100-1300, przy progresie co tydzień?
2. macro: 50g węgli, 50g tłuszczy i reszta białeczko?
3. Więkzość z Was robi to na zasadzie IF 1/23 czy rozbijacie posiłki?
4. Nie będzie przypału, jak teraz z dnia na dzień zetne z 4k na niecały 1k kcal? I póżniej jak zbiję wagę, to w drugę strone?
#silownia #mirkokoksy #dieta
@AsterXks: Ogólnie pewnie nie, ale od tego się jojo bierze. Jak zamierzasz dalej ćwiczyć i sobie takie cykle robić to pewnie nic się nie stanie. Dla samego chudnięcia trzeba raczej stopniowo.
Na moim przykladzie. Trening 5/6 w tyg redukcja na 2k. Na 1200kcal bym umarl przy tej aktywnosci. A nie wyobrazam sobie cwiczyc 3x w tyg.
Masz duzo racji ale swoich pomyslow nie #!$%@? kazdemu
nie widze sensu cwiczyc 5/6x w tygodniu, jak mozna nie byc nachalnym i robic se trening co drugi dzien i efekty tez beda super