Czy jak nie zdążę na swój #polskibus z winy polskiego busa i korka to hajsy przepadają? Jadę obecnie do #wroclaw i nie wiem czy wyrobie się na przesiadkę w #warszawa bo ponoć korki jak by darmowe słoiki wyrzucili do sklepów w Warszawie.
@seeu @MichalQ20 planuje anulować jak nie zdążę, @ArekJ wiem, ale kierowca powiedział że niezna czasu dojazdu więc lipton @DBF2B pół autobusu do Wrocławia jedzie @wonsz_smieszek przekonałem się o tym raz, ale kierowca człowiek i zatrzymał się
@MiT11: kiedyś anulowałam 15 minut przed, bo wiedziałam, że nie zdążę, pieniądz wrócił do mnie bez problemu po kilku dniach. No i pacz wyżej, wkleiłam, co oficjalnie mówi PB.
O jasny #!$%@?... PIS pomagał przemycać do Europy oligarchów z Rosji i ich bananowe dzieci a co więcej nadawał im obywatelstwo... Brawo, brawo, powinszować! #sejm #ukraina #rosja #wojna #wtf #bekazpisu #polityka
@ArekJ wiem, ale kierowca powiedział że niezna czasu dojazdu więc lipton
@DBF2B pół autobusu do Wrocławia jedzie
@wonsz_smieszek przekonałem się o tym raz, ale kierowca człowiek i zatrzymał się
@DBF2B
@wonsz_smieszek
@seeu
@MichalQ20
@MiT11
I udało się, bus czekał dodatkowo 10min, ale na pokładzie byłem o 23:01 długa kolejka