Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

MistrzKowalski +159

źródło: comment_i3MBgC170NrMdcentWIBVyv4OXCEiEHZ.jpg
PobierzOby Nawałka robił tak idiotyczne zmiany, a Polska mimo to zdobyła ME :]
@hewra: Jakie idiotyczne? Vasquez popełnił jeden błąd, ale był ciągle pod grą, ciągle wracał do obrony. Ile razy udało mu się utrzymać piłkę na połowie Atletico? Kilkanaście. Nie pokrył Carrasca i niepotrzebnie przyjmował piłkę pod koniec meczu - tyle jego błędów. Isco stracił raz piłkę, tyle z jego błędów, potem razem z Modriciem, Vasquezem i Casemirem zatkali środek pola. Ile Atletico miało setek w tym meczu?