Wpis z mikrobloga

Odkąd pojawiło się w Krakowie tyle Ukrainek to można je ruchać do woli. I jeszcze są zadowolone. Za żonę chyba też sobie wezmę jakąś Ukrainkę, a nie te księżniczki z Polski, które najchętniej dałyby dupy pierwszemu lepszemu Brytolowi. Wiem, że mocno ode mnie jedzie hipokryzją, ale co ja na to mogę poradzić?

! Nie, nie usunę konta

#takbylo #takjest #takaprawda #truestory #krakow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 21
  • Odpowiedz
@Krawwo: Na uczelniach, na jakiś gównokierunkach. Ich liczba to około 30% nowych studentów, i z każdym rokiem będzie to rosło. Oczywiście w tych 30% zawarłem już i facetów, i dziwczyny. Nie mniej jednak daje to dość sporą liczbę. No ale najpierw to trzeba wyjść z piwnicy.

• Odpowiedz
@Krawwo: pół akademika Żaczek to ukraińskie waginy :p pójdź pod Żaczka, wyjmij 50 złotych i nie będziesz wiedział w którą dziurę wsadzić, tak Cię oszołomi ten tłum xd
  • Odpowiedz
@Nerdetete: Ruchać łatwo. Trudniej sobie znaleźć żonę. Taką, która Cię będzie kochala za to, że jesteś, a nie za to, że masz polskie obywatelstwo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nerdetete: W zachodniopomorskich też sporo Ukrainek :) generalnie gadka jest taka że ona się nie dogaduje z facetem który został na Ukrainie i sama szuka stabilizacji ( ͡º ͜ʖ͡º) Generalnie 2-3 spotkania i bzykanko ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Nerdetete: W dupie byłeś gówno widziałeś. Siedzę w Biedlinie gdzie ukrainek jest od #!$%@? od jakiś 3-4 lat. I w sumie nie dość, że to głupie jak but(w sumie dlatego, że młodsze) to jeszcze #!$%@?ą się na potęgę. Odwalają takie rzeczy, że aż smutno się na to patrzy.
  • Odpowiedz
@Nerdetete: Może z tym, którego kocha, a nie tym, kto ma więcej w portfelu? Bardzo zabawny jest fakt, że mężczyźni tak często wspominają o tym, jak to kobiety pożądają jedynie pieniędzy, co nie jest prawdą. Chyba, że obracasz się w środowisku Karyn i Sebiksów - może powinieneś zmienić znajomych?
A twoją pokrętną logikę, którą nam pięknie zaprezentowałeś w pierwszym poście, pozostawię bez komentarza.
  • Odpowiedz