Wpis z mikrobloga

640 714 - 21 - 40 - 35 - 137 = 640 481

20-05 (35km)
Typowy transport, Rzeszów -> Sokołów Małopolski. Jazda na spotkanie z kumplem z technikum.

21-05 (137km) https://www.strava.com/activities/583509530/
Po spotkaniu z kumplem trzeba wracać na Rzeszów. Umówiłem się z @FriPuc na wspólną jazdę, ale nie dałem rady pojawić się na czas, nie przewidziałem siły perswazji kumpla i trochę zabalowałem, musiałem zostać na noc u niego :) Z Sokołowa puściłem się moją ulubioną trasą w tamtym rejonie.
Z Wojtkiem spotykam się około 11:30. Początkowo brak planu na trasę. Jest postanowienie jazdy na Rocha. Podjazdeł idzie dobrze, jedziemy sobie spokojnie na Chmielnik i Borówki. W Dylądówce po podjechaniu serpentynki skracamy na Szklary i kierujemy się na Dynów. Zatrzymujemy się na pizzę i piwo, pizza całkiem całkiem, ale Wojtek chyba przez nią ucierpiał i musiał pójść na stronę.
Dalsza droga na Hermanową wiała nudą z wiatrem w twarz. W Hermanowej zgarniamy Lidkę i jedziemy prosto na Rzeszów.
Pod koniec miałem takiego lenia, że zamiast jechać dalej mógłbym się rzucić w rów i się przespać. Zdjęć brak - to ten leń.... nie ja :)

Pozostałe dystanse to mały wypad wieczorny (40km) na rozprostowanie kości, 21km to dom-praca-dom

#rowerowyrownik #100km #rowerowyrzeszow
  • Odpowiedz