Aktywne Wpisy

Ryksa +8
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

kieubasa +78

Nabyłem drogą kupna patelnie grillową co by urozmaicić trochę żarcie. Wszystko fajnie, zrobiłem sobie już na niej kuraka i było dobre. No, ale gdyby było wszystko idealnie to bym nie zaśmiecał tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie jest, co i w jaki sposób można na takiej patelni zrobić żeby było smaczne? Myślałem nad jakimiś warzywami, ale czasami zjadłoby się coś innego, a nie tylko ciągle to samo na 1000 innych sposobów ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecicie jakieś dania, ew. produkty które można przygotować na takiej patelni? Najlepiej bez tłuszczu, ale z tłuszczem też mogą być jak dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja inwencja twórcza kończy się na kuraku z kartoflami ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #januszegotowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_F9tKnnI4cD4G05xUYMX4mDcKKbseR4Nv.jpg
PobierzNa patelnię bez żadnego tłuszczu, potem do podpieczonej buły z ulubionymi dodatkami (ser, warzywka, sosy).
jeszcze z kategorii cheat meal: plastry ananasa zgrillowane, gdy są ciepłe nakładasz kulkę lodów waniliowych :)
Z warzyw: cukinia, bakłażan, cebula pokrojona w grube plastry, papryka, biała rzodkiew. Do cukinii marynata z oliwy i mięty, do innych przyprawy wg uznania: papryka, czosnek, pieprz grubomielony itd.
Co do tej cukinii.. Używasz jej zamiast mięsa, czy razem z mięsem? Jak zamiast, to z czym podajesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)