Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qwelukasz: napisałem sobie wtyczkę do obsługi Active Directory, bo implementacja LDAP z Symfony 2.8 nie dawała rady pod moje potrzeby.

@Jurigag: jako frontend pisałem też całe UI aplikacji, a potem zacząłem dlubac w backendzie. Symfony bardzo fajnie radzi sobie z wystawieniem danych do przeglądarki - powiem Ci szczerze, że nie wyobrażam sobie tego zrobić po prostu inaczej :).
  • Odpowiedz
@Jurigag: aaa, akurat na to nie narzekam. Aplikacja będzie używana przez niewielka ilość osób - Symfony w tym przypadku sprawdza się świetnie. Szczególnie jeśli nie ma się dostępu do dedykowanej maszyny, a jedynie dzielnego środowiska.
  • Odpowiedz
chodzi mi o to że Symfony zajebiście wolne, ja sobie nie wyobrażam inaczej niż phalcon

@Jurigag: Nie jest zajebiście wolne. A to, że nie potrafisz sobie czegoś wyobrazić to akurat kwestia wąskich horyzontów myślowych.
  • Odpowiedz
@stacktrace: jest, korzystasz z obu? Piszesz w obu? Wydajność kilka razy większa na głupim pobraniu czegoś z bazy i wypluciu jsona, przecież wiem jak to wygląda, a ty mi próbujesz wmawiać ze nie xD skąd tacy ludzie się biorą
  • Odpowiedz