Aktywne Wpisy
elvp +3
Nasłuchałem się pozytywnych opinii o zleceniu projektu wnętrza architektowi i dostałem pierwszą ofertę.
Szukam też ofert z nadzorem aby ktoś przyjechał parę razy i przypilnował ekipę.
Zastanawiam się czy warto. Dla 150m2 mam cenę 738pln brutto za metr czyli 110k całość, z nadzorem x2 to daje 220k.
Musiałbym wziąć większy kredyt :/
Co myślicie?
#projektowaniewnetrz #architekturawnetrz #remontujzwykopem #projektowanie #nieruchomosci
Szukam też ofert z nadzorem aby ktoś przyjechał parę razy i przypilnował ekipę.
Zastanawiam się czy warto. Dla 150m2 mam cenę 738pln brutto za metr czyli 110k całość, z nadzorem x2 to daje 220k.
Musiałbym wziąć większy kredyt :/
Co myślicie?
#projektowaniewnetrz #architekturawnetrz #remontujzwykopem #projektowanie #nieruchomosci
adrninistrator +30
#scam #kryptowaluty #oszukujo
Znalazłem w internecie ofertę pracy. Można zarobić niesamowicie wielkie pieniądze, więc napisałem dla beki zobaczyć jakiego jest to rodzaju scam. No i właśnie nie wiem o co w nim chodzi, wie ktoś? W komentarzu wrzucam oferowane zarobki
Znalazłem w internecie ofertę pracy. Można zarobić niesamowicie wielkie pieniądze, więc napisałem dla beki zobaczyć jakiego jest to rodzaju scam. No i właśnie nie wiem o co w nim chodzi, wie ktoś? W komentarzu wrzucam oferowane zarobki
Czy to scam?
- Tak 74.1% (120)
- Nie 25.9% (42)
lodowa powierzchnia Europy w szerokim ujęciu. Wygląda intrygująco, niemal jak pod mikroskopem.
This close-up view of Europa’s icy surface was obtained on December 20, 1996, by Galileo during its fourth orbit around Jupiter. The view is about 13 km by 18 km (8 miles by 11 miles) and has a resolution of 26 meters (28 yards). The sun illuminates the scene from the east (right).