Aktywne Wpisy
NaczelnyWoody +385
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Zarzutkkake +210
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Ma ktoś z Was moto x play? Jak to śmiga na andku 6? Mam aktualnie moto g2 i w sumie jest ok, ale denerwuje mnie mała ilość ram, gdzie telefon ubija np Endomondo jak w czasie treningu odpoczywam i robię np zdjęcie, czy coś.
Teraz widzę raty payu 0%, cena z normalnego źródła całkiem ok. Nowe moto g jest za duże, więc jak już brać 5,5 to wolę tańsze x play, a pewnie dla mnie zupełnie wystarczające.
Co myślicie?
No i dylemat, czy biały, czy czarny? Moto g mam białą i mi się podoba:)
Czy mocno ubija aplikacje w tle? Nie chodzi mi o gry, ale np. Spotify, endomondo itp? Bo w mojej moto g2 to mnie najbardziej denerwuje, że np. Słucham spotify, śmigam w firefox i nagle muzyki brak, tak samo Endomondo
chyba to będzie rozsądny wybór. Jeszcze w sklepie ogarnę wymiary, ale może do kieszeni wejdzie.
dzięki za pomoc
Jeszcze nigdy mi nie ubilo nic w tle.