Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +379
Tak wyglądały kiedyś lane poniedziałki #lodz 2004 może 2005
źródło: temp_file9096405350221845659
Pobierz
Mroczny_Mag_Mroku +203
Na zdjęciu rodzinka - finał córeczki. Ojciec u góry. JEGO MINA. On jest bogatym przedsiębiorcą poznańskim, jest wyjątkowo majętny. Jego córeczka pracowała w sklepie z bielizną.
W bardzo dużym skrócie:
1. Laska prowadzi instagramy od lat i przymierza tam ubrania, bieliznę.
2. Miała męża - szczupłego metala, ale się z nim rozwiodła, bo jak dużo schudła (i tak jest plus size, ale była dwa razy tyle), to uznała, że może więcej.
3. Relacjonowała związki z Chadami,
W bardzo dużym skrócie:
1. Laska prowadzi instagramy od lat i przymierza tam ubrania, bieliznę.
2. Miała męża - szczupłego metala, ale się z nim rozwiodła, bo jak dużo schudła (i tak jest plus size, ale była dwa razy tyle), to uznała, że może więcej.
3. Relacjonowała związki z Chadami,
źródło: ornelia
Pobierz

Oczywiście pomijam miejsca typu stadiony, gdzie rozkład płci jest wyjątkowo nierówny, ale już np. w kinach taki system byłby zasadny. Zresztą z tego co wiem przynajmniej jedno warszawskie kino jest takie, że męski kibel jest malutki, a damski ogromny i ani w jednym ani w drugim nigdy kolejek dzięki temu nie ma.
W każdym razie - to jest rzecz, którą naprawdę feministki mogłyby się zająć, sądzę, że poprawa tego stanu, byłaby największym zwycięstwem feminizmu od kilku dekad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #architektura #niepopularnaopinia
@BongoBong: nie zdzierżyłbym w męskim kiblu takiego syfu jaki panuje w damskim...
@BongoBong: IMO pod warunkiem dość mocnego ich "obudowania" - pełna koedukacja raczej nigdy się nie przyjmie ;)
@mnik1: bo jeszcze jakaś pani beniza zobaczy? No straszne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Kabina
2. Czy ujrzenie beniza przez dziewoję jest czymś gorszym niż zobaczenie beniza przez posiadacza innego beniza?
3. Ujrzenie beniza jest najbardziej prawdopodobne przez innego użytkownika pisuaru
4. Nigdy nie widziałem beniza innego użytkownika pisuaru.
IMHO dzielenie łazienek na męskie i damskie to jakiś relikt. Ten relikt zresztą trzyma się również w miejscach gdzie
Nie wiem jak podchodzą do tego kobiety. Przydałby się ich głos i ogólniej parytet w tej dyskusji ;) Mnie się wydaje, że poprawianie makijażu to drugo-trzeciorzędna funkcja toalety. Cały mój pogląd jest raczej z męskiego punktu widzenia. Jestem więc skłonny zmienić zdanie, ale raczej nie przy argumentacji "bo tak", "bo głupio".
@tataxxl: Kobiety też częsciej sikają (kwestia budowy układu moczowo-płciowego, między innymi krótszej cewki moczowej). Poza tym jest ich więcej (szczególnie w wieku, gdy jest koniecznosć częstszego korzystania z toalety).