Aktywne Wpisy
mieszkamzmamusia +49
#przegryw za kilka dni to już prawie będzie dwa lata jak jeżdżę w pyszne. Robota niezbyt poważna, bardziej dorywcza, bo jedzie jakiś pomarańczowy ludek rowerkiem czy to śnieg czy to deszcz i nierzadko rowerkiem po chodniku nielegalnie, więc sami wiecie. Mimo tego nie mam kompletnie żadnej motywacji żeby zmienić te prace, bo i tak zbytnio nie mam na co wydawać, a do tego uzbierało się jakaś tam poduszkę finansową, więc nie ma
Jest ich wielu. Są wyznawcami symetrii, według której nie ma większej różnicy między PiS a innymi partiami. Jeśli już, to taka, że PiS próbuje wreszcie coś zrobić. A zagrożenie demokracji to zawracanie głowy. PiS uwielbia symetrystów.
http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1659840,1,klatwa-politycznego-symetryzmu.read
#dobrazmiana #neuropa #polityka
- On ze mną rozmawia, ma inne zdanie. On, śmie stwierdzić, że PO było złe.
Napisz mi proszę wiec, jaka forma dyskusji i różnicy zdań pozostaje by nie być zetykietowanym.
@edo48: Ależ bardzo prosto. Zamiast bronić PiSu zasłaniając się niedobrą Platformą, miej jaja przyznać, że najzwyczajniej pochwalasz to parszywe rozdawnictwo, rozpieprzanie budżetu, demolowanie instytucji państwa prawa, rujnowanie polskiej dyplomacji, dowalanie nowych podatków czy wprowadzanie propagandy rodem z głębokiego PRL.
Masz poglądy autorytarne, bolszewickie, antyliberalne albo jakieś inne to ich po prostu broń, a nie zasłaniaj
Czyli jak TVP za PO stosowała manipulację podprogową nie mogę użyć tego argumentu
Czyli jak w 2011 Fakty prały wam mózgi zaczynajac każde wydanie od nienawistnego ataku na PIS a kończąc, na wyśmiewaniu się PIS nie mogę użyć tego argumentu
Czyli nie mogę poczekać i zobaczyć jak im
http://www.wykop.pl/link/3173747/klatwa-politycznego-symetryzmu/
@edo48: Tak tak, manipulacje podprogowe. I za wszystkim stoją reptilianie.
Oto, co powiedział Balcerowicz:
- Nie znam żadnych badań, które mocno potwierdzałyby, że dzięki programowi "Rodzina 500 plus" będzie więcej dzieci - powiedział prof. Balcerowicz. Jego zdaniem jest to "marnotrawstwo", gdyż za mniej pieniędzy
A jednak była manipulacja podprogowa. Podziwiam zaangażowanie. Kłamać nei lubię. JEśłi mówię nieprawd, to dlatego, że się mylę. W obydwu przypadkach było jak mówiłem.
Reptilianie? To z filmu mój własny wróg.? Ek.