Aktywne Wpisy
Damianowski +80
2 miesiące siłowni za mną xd
Koksem jakimś nie jestem, ale nigdy w życiu nie miałem takiego bicka xD
Możecie się śmiać, ale ja tam się cieszę xDDD
#mirkokoksy #silownia #rozwojosobisty #gownowpis #heheszki #pokazmorde
Koksem jakimś nie jestem, ale nigdy w życiu nie miałem takiego bicka xD
Możecie się śmiać, ale ja tam się cieszę xDDD
#mirkokoksy #silownia #rozwojosobisty #gownowpis #heheszki #pokazmorde
Poldek0000 +73
Takie rowery własnoręcznie robi Pan Sylwan Chlebowski! Serce mi się kraja, jak widzę jak stara się je sprzedać na Linkedin. Starszy człowiek, który wkłada w nie serducho do kwadratu. Emeryt, który mówi mi, że już wszystko w życiu zrobił a na emeryturze majsterkuje. Stolarz z 50 letnim stażem. Już w 2020 roku prosił mnie o pomoc, ale wiadomość wpadła mi do spam. W USA rowery stara się bez skutku sprzedać jego córka.
#4konserwy #rating
dla kraju to plus
P.S Moody's od stycznia mówi o czynnikach które ich niepokoją, nic nowego. To nie jest nagle ogłoszona prawda oświecona, że nagle po wczorajszej publikacji coś się zmienia.
Tak samo jakby obniżyli rating wczoraj, to następnym razem mogliby go podwyższyć. Słabo z logiką.
@rzep: Rating to jest jakby stwierdzenie pewnych faktów dokonanych, perspektywa to tylko pewna możliwość, przewidywanie wyniku ale nie sam rzeczywisty wynik. Sam fakt że teraz Moody's nie obniżył ratingu, co zaskoczyło również mnie, świadczy o tym że jeszcze sami do końca nie są w miarę pewni jak ta sytuacja się rozwinie. Obniżyli perspektywę ale to nie
Jeśli rząd skończy z rozdawniczymi pomysłami, będzie pracował nad zbilansowanym budżetem i uspokoi sytuację prawną w Polsce, przyciągając inwestorów, to