Aktywne Wpisy
ataeB +17
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +221
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Dwa pytania do mirków korzystających z #roksa. Niekorzystający hier.
1. Nie boicie się, że d----a lub jej alfons w trakcie wizyty ukradnie wam pieniądze, dokumenty lub telefon?
2. FBG aka s--s oralny bez zabezpieczenia. Z tego co widzę w necie, to jest to bardzo popularna opcja. Serio korzystacie z tej opcji?! Nie boicie się niczym zarazić?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
1. tak dziala wolny rynek i jesli ktokolwiek by cos ukradl zaraz by sie roznioslo ze kradnom i musialaby uciakac do innego miasta, pytanie czy sie jej oplaca zmieniac miasto dla 400 zl
2. wieksze ryzyko jak ci zrobi laske losowa karyna, poza tym po kazdym uzyciu dezynfekuja listerine ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Nie wiem.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Magromo
1. Nie boję się. Wybieram raczej sprawdzone miejsca i telefon/portfel trzymam w spodniach. Rozbieram/ubieram się w łazience a w czasie spotkania spodnie są ze mną w pokoju.
2. Ja zawsze wybieram bez gumy. Raz miałem HPV, przypuszczam że to po takiej wizycie ale lokal i panna była słaba i więcej tego błędu nie powtarzam. Panny których cena zaczyna się od 150 zł
2. Francuz Bez Gumy to jeszcze spoko, tutaj nie ma się czym szalenie strasznym
@AnonimoweMirkoWyznania: no to powiedz, czym się różni franuz bez gumy od orala?