Wpis z mikrobloga

#zwiedzajzwykopem #szczecin #urbex #opuszczone

Mirki ze Szczecina. Ustaliłem mniej więcej datę tego spotkania.
20.05.2016 będzie najlepszym terminem, ale o godzinę to już musicie się sami pobić ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Wołam: @Dorciqch @wankiel @ziobro2 @oTakiTamOtam @Grzegosh21

Ktoś z naszej wioski jeszcze zainteresowany? Proszę o kontakt na priv, zapodam wincyj szczególików.

Wołoszańskim Bogusiem na pewno nie będę, ale postaram się także coś opowiedzieć na krótko, żeby nie zanudzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 70
od 2005... powstrzymywany podczas wielkich gównoburz na wypoku nie rejestrowałem się. dziś nastał jednak dzień objawienia :-P a co do kreta.... owszem, jestem. prawie dwumetrowym, brodatym eksploratoren więc z kreta coś mam ;-). a na poważnie. Chciał bym zabrać kolegę ze stowarzyszenia S.P. urbex (polecam na fb) bo jak wynika z doswiadczenia latwiej wbić się na lewizne w opuszczone miejscówki niż legalnie obadać prywatne tereny. poza tym mozna by rozwinac #zwiedzajzwykopem w
Panowie i Panie. z tego co widzę wwwykop nie działa a szrlh nie korzysta z andka. Jest jakaś opcja kontaktu z nim i pozwiedzania z Wami?
zielonka pierdonka. mea culpa ze przez te wszystkie lata czaiłem się zza krzaka. poprawię się. abco do urbexów to pogadasz z nim dziś. Ja z nimi tylko czasem chadzam na eksploracje :-) do wieczora.