Aktywne Wpisy
MrBeast +515
Borealny +75
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Jest to nowsza wersja modelu Chuwi HI8 (którego też można dostać w dobrej cenie 79.89$ po użyciu 1410pkt).
Wersja Chuwi HI8 Pro została wyposażona w nowszy procesor, usb typu C oraz wejście hdmi.
Chuwi HI8 jest bardzo znanym na wykopie tabletem, opinii na jego temat nie zabraknie.
Sam go posiadam i szczerze polecam. Tutaj moje video na którym zobaczysz jak działa ten sprzęt: KLIK
Pomimo dużej obniżki ceny da się użyć punktów, jeśli jesteście na kupnie tego typu sprzętu pośpiech jest wskazany, gdyż banggood prawdopodobnie niedługo załata lukę i nie będzie się dało użyć punktów.
Aktualnie w dobrej cenie również: Teclast X89 Kindow, po użyciu 1267pkt cena: 71.82$
oraz Teclast X80 Pro, po użyciu 1350pkt cena: 76.49$
Jeśli nie wiesz skąd się bierze punkty/kupony- przeczytaj.
#banggoodpl #okazja #chuwi #chuwihi8 #tablet #android #windows10 #promocje
Co to znaczy "byc na kupnie"?
Chciec kupic, zamierzac, szukac do kupienia, kupowac, ale byc na kupnie?
Przy użyciu powerbanka od xiaomi 10000mAh popracujemy ok 9h.
I to nie w sensie np wydaje reszte, ale wydac tam to wszedzie indziej oddac. Wydac psa do schorniska itd...
Ciekawia mnie takie zwroty, stad pytanie o regionalizm i czy to normalne u ciebie/w towoim rejonie zamieszkania.
Masz doswiadczenie lub porownanie z Teclast?
#!$%@? kupiłem kilka dni temu i nie szło użyć punktów (╥﹏╥) dzisiaj wysłali.