Wpis z mikrobloga

Mireczki, wielka prośba o zaplusowanie wpisu - znajomej ukradli rower, a Wykop już nieraz pokazał, że razem da się coś odnaleźć.
W nocy z 6 na 7 maja bardzo potrzebujący człowiek pożyczył (czyt.UKRADŁ) jej rower. Rower zniknął z ulicy Dworcowej, był zaczepiony o stojak na rowery. Wiem, że to może być problematyczne, bo tego typu rower to aktualnie co 2gi lub 3ci na ulicach, ale jest szansa na odnalezienie.
Z tego co udało mi się odczytać ze zdjęcia, bo sama poszkodowana niewiele o nim wie (sic!) #logikarozowychpaskow , to był to chyba błękitny rower damka Unibike.

#krakow #rower #rowerowykrakow
Pobierz HyperX - Mireczki, wielka prośba o zaplusowanie wpisu - znajomej ukradli rower, a Wyk...
źródło: comment_vHhs0ZxESoiW7XeZyu0Ie8eAJwXogrUA.jpg
  • 11
@HyperX: Taki rower można kupić w każdym sklepie z rowerami...

Bez cech charakterystycznych (bo niby skąd w trzy dni po zakupie), bez numeru ramy - nie ma szans na identyfikację.

Można sprawdzić kartę gwarancyjną, tam numer ramy teoretycznie powinien być...
Nie mogę z nieznanych mi przyczyn zaedytować pierwszej wiadomości, więc uzyskane informacje doklejam tutaj:
#csiwykop

Unibike Vision, nr ramy: YQ11J1221264
Rower otrzymała od bliskiej osoby, był używany, zakupiony 17 kwietnia 2012 roku. Charakterystyczna rzecz - kosz z przodu roweru odpadał.

@rmikke:
Tak jest