Wpis z mikrobloga

#yanosik Dlaczego raz mi wyświetla prędkość z jaką jadę, a raz nie? Dlaczego raz mam sygnał gps non stop a raz traci co minutę i muszę czekać 30 sekund, żeby znowu złapał? Dlaczego w opcji "zgłoś" nie wyświetla dozwolonej prędkości? Do tego nie rozumiem pulpitu - jakieś serduszka, profil 7%. Może byście tak dali gdzieś instrukcję? Do tego ikonki są dla mnie nie rozpoznawalne na pierwszy rzut oka. Weźmy taką "kontrolę i radar". No na pierwszy rzut oka nie wiem co to. Do tego w najbliższych zdarzeniach są zupełnie inne ikonki. Nie wiem kiedy potwierdzać wypadek.. Kiedy jestem obok czy mogę wcześniej jeśli widzę go z odległości? A jeśli wypadek jest już na poboczu i nie zagraża ruchowi to mam potwierdzać czy nie? Za co dostałem dzisiaj jakieś punkty za zwolnienie w miejscu wypadku? Mimo, że droga była raczej osiedlowa, a wypadków brak? Czy potwierdzać fotoradary na światłach umiejscowione na stałe? K---a mać @Yanosik program jest spoko -pomaga. Jednak czy nie możecie dać jakiejś instrukcji obsługi w formie pdf czy choćby faq (ale taki rozbudowany) na stronie?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Za co dostałem dzisiaj jakieś punkty za zwolnienie w miejscu wypadku? Mimo, że droga była raczej osiedlowa, a wypadków brak?

@Acesello: W niektórych miejsach na mapie oznaczone są miejsca wypadków, które się kiedyś zdarzyły (czarny X) i jeśli przejedziesz przez to miejsce z dozwoloną prędkością to masz punkty, które dają Ci zniżkę na OC.
  • Odpowiedz
Witaj, @Acesello: FAQ nikt* nie czyta, instrukcji również. Sztuką jest zrobić tak aplikacje aby była intuicyjna. Pracujemy obecnie nad pakietem zmian który ma do tego doprowadzić. Komunikować będziemy innymi kanałami niż FAQ czy instrukcja.

* w statystykach dochodzi raptem do 1%
  • Odpowiedz